Τραβηγμένο σενάριο για ΑΕΚ και Μάριο Μπαλοτέλι (ΦΩΤΟ)

Τραβηγμένο σενάριο για ΑΕΚ και Μάριο Μπαλοτέλι (ΦΩΤΟ)

Οι Ιταλοί βάζουν την ΑΕΚ στη διεκδίκηση του Μάριο Μπαλοτέλι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα εξαιρετικά τραβηγμένο σενάριο περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ για τον Μάριο Μπαλοτέλι έχει προκύψει μετά από ανάρτηση Ιταλού δημοσιογράφου.

Συγκεκριμένα, ο Μάρκο Κοντέριο του TuttoMercato αναφέρει ότι ο «Σούπερ Μάριο» αποχαιρετάει την Άντανα Ντεμίρσπορ και στο παιχνίδι της απόκτησής του βρίσκονται η ΑΕΚ και η ελβετική Σιόν.

Ο Μάριο Μπαλοτέλι, που πλέον βρίσκεται στα 32 του, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Έχει να επιδείξει μια σπουδαία και παράλληλα… «τρελή» καριέρα όλα αυτά τα χρόνια με παρουσία σε Ίντερ, Σίτι, Μίλαν, Λίβερπουλ, Νις, Μαρσέιγ, Μπρέσια, Μόντσα, ενώ φέτος ο… δρόμος τον έβγαλε στην Τουρκία όπου έκανε πράγματα και θάματα με 18 γκολ στο πρωτάθλημα. Με την εθνική Ιταλίας μέτρησε όλα αυτά τα χρόνια 14 γκολ σε 36 συμμετοχές.

Η θέση της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ άμεσα διέψευσε τα, ούτως ή άλλως, τραβηγμένα σενάρια, τονίζοντας πως δεν υπάρχει τίποτα σχετικά με τον Μάριο Μπαλοτέλι.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X