«Απορρίφθηκε πρόταση της ΑΕΚ για τον Εκουμπάν»

«Απορρίφθηκε πρόταση της ΑΕΚ για τον Εκουμπάν»

Η Τζένοα απέρριψε πρόταση της ΑΕΚ για τον Καλέμπ Εκουμπάν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ κινήθηκε για την απόκτηση του Καλέμπ Εκουμπάν από την Τζένοα όμως η πρότασή της απορρίφθηκε.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα του γνωστού Ιταλού δημοσιογράφου, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, η Τζένοα απέρριψε πρόταση της Ένωσης για τον Γκανέζο διεθνή ποδοσφαιριστή.

Ο Εκουμπάν είχε γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό όταν είχε πετύχει χατ τρικ απέναντι στην ΑΕΚ μέσα στο ΟΑΚΑ, τον Αύγουστο του 2019, όταν αγωνιζόταν με την Τραμπζονσπόρ.

Ποιος είναι ο Εκουμπάν

Ο 28χρονος επιθετικός της Τραμπζονσπόρ, με καταγωγή από την Γκάνα, είναι κάτοχος και ιταλικού διαβατηρίου καθώς έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τις Ακαδημίες της Κιέβο Βερόνα.

Μετά από περιπλάνηση σε ομάδες χαμηλών κατηγοριών της Ιταλίας, το 2017 δόθηκε δανεικός στην αλβανική Παρτιζάνι για να ακολουθήσει μεταγραφή στην Λιντς πριν μεταπηδήσει στην Τραμπζονσπόρ τον Αύγουστο του 2018.

Τον Αύγουστο του 2021 πήρε μεταγραφή για την ιταλική Τζένοα, με την οποία πέρυσι είχε 33 συμμετοχές με 2 γκολ και 2 ασίστ ενώ φέτος έχει μέχρι τώρα 1 γκολ σε 3 αναμετρήσεις.

Είναι 13 φορές διεθνής με την Γκάνα κι έχει πετύχει 3 γκολ.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X