Ντέμης: «Δεν υπάρχει φάουλ στο γκολ του Αστέρα» - Έξαλλος στη NOVA ο Μεταξάς (VIDEO)

Ντέμης: «Δεν υπάρχει φάουλ στο γκολ του Αστέρα» - Έξαλλος στη NOVA ο Μεταξάς (VIDEO)

Όσα είπε στην εκπομπή του Ντέμη Νικολαΐδη ο Ηρακλής Μεταξάς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην εκπομπή του Ντέμη Νικολαΐδη, Monday FC, μίλησε ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Ηρακλής Μεταξάς, ο οποίος σχολίασε το γκολ που ακύρωσε ο Καραντώνης στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Ο coach του Αστέρα μιλώντας στην εκπομπή της Nova είπε αρχικά το εξής: «Μία τακτική είχαμε από την αρχή και μας βγήκε κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, όταν και βάλαμε γκολ. Λίγο που το είδα δε νομίζω πως υπάρχει εκεί πέρα φάουλ…»

Σ’ εκείνο το σημείο παρενέβη ο Ντέμης Νικολαΐδης, ο οποίος σχολίασε: «Δεν υπάρχει φάουλ, σας το λέω εγώ. Δεν υπάρχει. Πάμε παρακάτω», με τον κ. Μεταξά να παίρνει εκ νέου τον λόγο και να λέει: «Όχι, δεν υπάρχει παρακάτω, γιατί για αυτή τη φάση δουλεύουμε 90 λεπτά. Κουράζονται τα παιδιά για το ένα γκολ, το βάζουνε, το καταφέρνουνε και δεν μας το δίνουνε. Δεν ξέρω γιατί. Αν είναι αλλιώς θα πρέπει κάθε κόρνερ να είναι πέναλτι. Κάθε κόρνερ. Δεν υπάρχει κόρνερ που δεν είναι το χέρι στον αντίπαλο. Αλλά αφού λέτε και εσείς πως δεν υπάρχει φάουλ, ακόμη χειρότερα…»

Δείτε τον διάλογο εδώ.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X