ΑΕΚ: Κινητικότητα για τα άκρα, οι σκέψεις για προσθήκες και αποχωρήσεις!

ΑΕΚ: Κινητικότητα για τα άκρα, οι σκέψεις για προσθήκες και αποχωρήσεις!

Η πραγματικότητα για την παρουσία του Μοχαμάντι στην ΑΕΚ και τα σενάρια για τον Ελαμπντελαούι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ κινείται έντονα για την ενίσχυση της και το θέμα του Ελαμπντελαουί που προέκυψε έπειτα από αγγλικό τουιτάρισμα, είναι απόλυτα ενδεικτικό. Αν και δεν υπάρξει ξεκάθαρο τοπίο, εν πρώτοις δεν προκύπτει άμεσο ενδιαφέρον. Ωστόσο, με δεδομένο πως ο Νορβηγός πρώην μπακ ταιριάζει αρκετά σε αυτό που θέλει να εμφανίσει αγωνιστικά η Ενωση, είναι μια υπόθεση που υπό προϋποθέσεις μπορεί να απασχολήσει.

Από την ΑΕΚ δεν υπήρχε καμία ξεκάθαρη τοποθέτηση επί του θέματος Ελαμπντελαουί και είναι δεδομένο, πως τα πάντα εξαρτώνται από την οπτική που έχει ο Αλμέιδα για κάποιον παίκτη, ειδικά στα άκρα. Εκεί είναι αρκετά σύνθετα όσα ζητώνται από τους παίκτες που καλύπτουν τις πτέρυγες στο σχηματισμό του Αργεντινού και είναι σαφές μέχρι τώρα, πως δεν είναι εύκολο να αποκαλέσεις συμβατικά κάποιον στόχο της Ενωσης.

Διαβάστε περισσότερα για την κινητικότητα για τα άκρα

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X