ΑΕΚ: Δεν θα γίνουν τα εγκαίνια της «Αγιάς Σοφιάς-OPAP Arena» στις 17 Σεπτεμβρίου!

ΑΕΚ: Δεν θα γίνουν τα εγκαίνια της «Αγιάς Σοφιάς-OPAP Arena» στις 17 Σεπτεμβρίου!
Photo Credits: INTIME

Νέα δεδομένα για τα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τελικά μετά την μικρή καθυστέρηση για την είσοδο της ΑΕΚ στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena», θα έχουμε και μικρή καθυστέρηση και για τα εγκαίνια του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες δεν θα γίνουν τελικά τα εγκαίνια στις 17 Σεπτεμβρίου, κάτι για το οποίο προσπάθησε πολύ η ΠΑΕ ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα.

Η Ένωση μάλιστα είχε ζητήσει το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο να γίνει την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, ώστε η ομάδα να βρίσκεται στα εγκαίνια του γηπέδου. Προσπάθησε πολύ η διοίκηση και οι άνθρωποι του γηπέδου να είναι όλα έτοιμα και ασφαλή, ωστόσο δεν κατέστη εφικτό. Και πρώτος στόχος της ΑΕΚ είναι να μπει όσο το δυνατόν πιο άμεσα για το πρώτο επίσημο ματς και να μην ρισκάρει τον στόχο αυτό με την εκδήλωση των εγκαινίων.

Πότε θέλει η ΑΕΚ να γίνουν τα εγκαίνια

Πλέον, η ΠΑΕ ΑΕΚ και οι άνθρωποι του γηπέδου προσπαθούν να φέρουν την ημερομηνία των εγκαινίων για το νέο γήπεδο, κοντά στο πρώτο επίσημο ματς στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena». Το οποίο θέλουν να είναι αυτό με τον Ιωνικό τον προσεχή Οκτώβριο, μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος τέλη Σεπτεμβρίου.

Όταν όλα θα είναι έτοιμα εντός γηπέδου, αλλά και απολύτως ασφαλή για τους χιλιάδες φιλάθλους της ΑΕΚ που θα βρίσκονται στο γήπεδο τόσο για τα εγκαίνια που θα προηγηθούν, αλλά και για το ματς που θα γίνει λίγες ημέρες μετά.

Περισσότερες πληροφορίες για το θέμα αυτό, αναμένονται στα μέσα της επόμενης εβδομάδας, όταν θα υπάρχει καλύτερη εικόνα.

Να θυμίσουμε ότι νωρίτερα σήμερα η ΠΑΕ ΑΕΚ γνωστοποίησε επίσημα ότι η πρόσβαση στο γήπεδο κλείνει για όλους μέχρι να ανοίξει επίσημα το γήπεδο, μετά τα θλιβερά γεγονότα του περασμένου Σαββάτου στη Νέα Φιλαδέλφεια με οπαδούς της ΑΕΚ να πατάνε τον υπό κατασκευή αγωνιστικό χώρο, αλλά και την αφαίρεση πολύτιμων υλικών για το γήπεδο.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X