ΠΑΕ ΑΕΚ: «Η πρόσβαση στο γήπεδο κλείνει - Ραντεβού σε λίγες ημέρες!»

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Η πρόσβαση στο γήπεδο κλείνει - Ραντεβού σε λίγες ημέρες!»
Photo Credits: INTIME

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει πως δεν θα επιπτρέπεται πλέον η πρόσβαση φιλάθλων στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena».

Στις τάξεις του Δικεφάλου δεν υπάρχει η πεποίθηση πως ήταν λανθασμένη η τακτική που ακολουθήθηκε ως τώρα, να επιτρέπεται δηλαδή να μπαίνουν φίλαθλοι και να βλέπουν την εξέλιξη των εργασιών εντός του γηπέδο της Νεάς Φιλαδέλφειας, ωστόσο στη φάση που βρίσκονται τώρα οι εργασίες είναι σημαντικό να μην γίνει το παραμικρό που θα καθυστερήσει ούτε μια ημέρα την επιστροφή της ΑΕΚ στο σπίτι της.

Υπενθυμίζεται πως πριν το παιχνίδι με τον Βόλο, αρκετοί φίλοι της Ένωσης επισκέφθηκαν την OPAP Arena και σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ που ακολούθησε δημιούργησαν προβλήματα. Κάποιοι μάλιστα έπαιξαν μέχρι και ποδόσφαιρο στον ανέτοιμο αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, ενώ άλλοι πήραν μέχρι και τα… σκυλιά τους μαζί.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ

Αγαπητοί μας φίλαθλοι.

Η μεγάλη στιγμή της επιστροφής στην ιστορική μας έδρα, στη Νέα Φιλαδέλφεια, είναι πιο κοντά από πότε. Και ειδικά τώρα είναι ανάγκη να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί από ποτέ.

Για αυτόν τον λόγο η ΠΑΕ ΑΕΚ αποφάσισε από σήμερα και μέχρι η OPAP Arena να ανοίξει επίσημα τις πύλες της να μην επιτρέπεται πλέον η πρόσβαση στο εσωτερικό του νέου γηπέδου μας.

Θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να εξασφαλιστεί αυτό, ωστόσο επειδή η σχέση της ΑΕΚ με τους οπαδούς της είναι κατά βάση σχέση ψυχής, αυτό που προέχει είναι οι φίλοι της ομάδας μας να κατανοήσουν την αναγκαιότητα αυτής της απόφασης. Και να βοηθήσουν κι εκείνοι από την πλευρά τους για να γίνει σεβαστή και να τηρηθεί.

Ζήσαμε όλοι μαζί τα τελευταία χρόνια, μέρα με τη μέρα, το όνειρο να γίνεται πραγματικότητα. Και η ΠΑΕ ΑΕΚ, αντιλαμβανόμενη απόλυτα τη δίψα και το πάθος του απλού Ενωσίτη για να ζήσει όσο το δυνατόν πιο έντονα αυτό το όνειρο, είχε διατηρήσει ανοιχτή την πρόσβαση σε αυτό που μέχρι πρότινος ήταν εργοτάξιο και πλέον είναι ένα σχεδόν έτοιμο υπερσύγχρονο γήπεδο.

Όμως, είμαστε πια στην τελική ευθεία για τη χρήση και επίσημα της OPAP Arena στη Νέα Φιλαδέλφεια. Κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε λεπτό, έχουν τη δική τους μεγάλη σημασία.

Είναι απόλυτη ανάγκη να αποκλειστεί κάθε ενδεχόμενο πρόκλησης της παραμικρής καθυστέρησης, με αφορμή κάτι που θα μπορούσε να έχει προληφθεί. Σε αυτήν την κρίσιμη καμπή απαιτείται να είμαστε απόλυτα προσεκτικοί.

Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη και την κατανόηση σας.

Ραντεβού σε λίγες μέρες στο Σπίτι Μας! Όλοι μαζί!

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X