Τα δεδομένα για το μέλλον της σχέσης Μοχαμάντι-ΑΕΚ

Τα δεδομένα για το μέλλον της σχέσης Μοχαμάντι-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Τι σκέφτονται στην ΑΕΚ για τον Μίλαντ Μοχαμάντι, τι θέλει και ο Ιρανός μπακ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην ΑΕΚ δεν φαίνεται να υπάρχει σκέψη αποχώρησης του Μίλαντ Μοχαμάντι.

Ο Ιρανός αμυντικός παρά το γεγονός πως έδειξε μεγάλη διάθεση κατά την προετοιμασία για να πείσει τον Ματίας Αλμέιδα, δεν έκανε καλά παιχνίδια στα φιλικά όσο έπαιξε και δε μπόρεσε να βγει μπροστά στα πλάνα του προπονητή. Ούτε ως αριστερός μπακ χαφ, ούτε ως στόπερ (όπως ο Χατζισαφί).

Πάντως, έχει καταγράψει μόλις ένα λεπτό συμμετοχής στα δύο πρώτα επίσημα παιχνίδια της ΑΕΚ αυτή τη σεζόν -κόντρα στη Λαμία- δεν υπάρχει σκέψη για αποχώρησή του. Συγκεκριμένα, δεν έχει τεθεί στο τραπέζι ενδεχόμενη πώληση του Ιρανού μπακ, ενώ δεν την έχει ζητήσει ούτε ο Αργεντινός τεχνικός του Δικεφάλου. Αλλά ούτε και ο ίδιος ο Μοχαμάντι έχει εκδηλώσει τάσεις φυγής από την Ένωσης.

Για την ώρα, λοιπόν, ο Ιρανός μπακ που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024 με την ΑΕΚ παραμένει κανονικά στο ρόστερ και θα συνεχίσει να δίνει μάχη για να κερδίσει περισσότερο τον τεχνικό της Ένωσης.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X