Ζόμερ: Έγραψε ρεκόρ με τις 19 επεμβάσεις κόντρα στην Μπάγερν

Ζόμερ: Έγραψε ρεκόρ με τις 19 επεμβάσεις κόντρα στην Μπάγερν
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προφανώς αν δεν τον είχε η Γκλάντμπαχ σε τέτοια εξαιρετική μέρα, θα είχε ηττηθεί από την Μπάγερν. Και μάλιστα με μεγάλο σκορ. Η στατιστική έδειξε ότι ο Γιάν Ζόμερ απέτρεψε τουλάχιστον τρία τέρματα σε καθαρές ευκαιρίες με στόχο την εστία του!

Ο Νάγκελσμαν και οι ποδοσφαιριστές του έμειναν να τα βάζουν με την τύχη τους από τη στιγμή που ο Ζόμερ δεν μπορούσε να νικηθεί. Ή καλύτερα, δεν ήθελε να νικηθεί. Και πείσμωσε για να πάρει κάτι η Γκλάντμπαχ από το Σαββατιάτικο ματς, όπου είχε προηγηθεί στην Allianz Arena, αλλά άφησε δυο βαθμούς με το τελικό 1-1 που διαμορφώθηκε στα τελευταία λεπτά.

Ο Ζόμερ πραγματοποίησε 19 επεμβάσεις γράφοντας ιστορία με τις περισσότερες που έχουν γίνει στα χρονικά της Bundesliga από τερματοφύλακα σε ένα παιχνίδι.

Όπως φανερώνει η στατιστική μελετώντας στοιχεία από τις ευκαιρίες της Μπάγερν (σημείο, τροχιά μπάλας, καθαρό οπτικό πεδίο προς την εστία κλπ.), ο πορτιέρε της Γκλάντμπαχ αποσόβησε τουλάχιστον τρία τέρματα! Για την ακρίβεια, 3,35 γκολ που θα μπορούσε να έχει δεχθεί η ομάδα του!

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X