Τσιάρτας: «Η ΑΕΚ δεν είναι στελεχωμένη σωστά, δεν έχει scouting - Πήρε πρώτα προπονητή μετά τεχνικό διευθυντή!» (VIDEO)

Τσιάρτας: «Η ΑΕΚ δεν είναι στελεχωμένη σωστά, δεν έχει scouting - Πήρε πρώτα προπονητή μετά τεχνικό διευθυντή!» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το δεύτερο μέρος της μεγάλης συνέντευξης του Βασίλη Τσιάρτα στους betarades

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Bασίλης Τσιάρτας με μία μεγάλη συνέντευξη του προ ημερών στους betarades είχε προκαλέσει σάλο με όσα είπε για την ΑΕΚ, την Εθνική ομάδα, τον Δημήτρη Μελισσανίδη, την ΕΠΟ και πολλά ακόμα.

Στο α’ μέρος της συνέντευξης ο Τσιάρτας έριξε… βόμβες και το ίδιο έκανε και στο β’ μέρος που ανέβηκε σήμερα το μεσημέρι στον «αέρα»..

Χαρακτηριστικές είναι οι ατάκες του «Θα πλάκωνα τον Ντέμη αν τον είχα μπροστά μου. Όσες δώσω, όσες φάω», όπως και «Ο Κόκκαλης με είχε πλησιάσει για να πάω στον Ολυμπιακό», ενώ αποκαλύπτει γιατί άλλαξε το όνομα του από Τσάρτας σε Τσιάρτας. Μίλησε επίσης με λεπτομέρειες και για τη σχέση του με τον Μάκη Ψωμιάδη.

Τέλος, μίλησε και για τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τόνισε ότι του βγάζει το… καπέλο για την οικονομική υγεία της ΠΑΕ ΑΕΚ και το νέο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ωστόσο, στο κομμάτι της οργάνωσης της εταιρίας ανέφερε ότι «Η ΑΕΚ δεν είναι στελεχωμένη σωστά, δεν έχει scouting. Ο Μελισσανίδης δεν το έχει ποδοσφαιρικά» και ότι κρίνει λανθασμένο ότι πήρε πρώτα προπονητή και μετά τεχνικό διευθυντή.

Και αποκάλυψε ότι το 2014 του είχε ζητήσει να γίνει τεχνικός διευθυντής στην ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά ο Μελισσανίδης προτίμησε τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς.

Eπίσης, μίλησε και για τον Πέτρο Μάνταλο…

Δείτε τη συνέντευξη του Βασίλη Τσιάρτα στους Betarades:

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X