«Κοιτάζει Ελαμπντελαουΐ η ΑΕΚ!»

«Κοιτάζει Ελαμπντελαουΐ η ΑΕΚ!»
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ φέρεται να ενδιαφέρεται για τον Ομάρ Ελαμπντελαουΐ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ κοιτάζει την περίπτωση του Ομάρ Ελαμπντελαουΐ!

Την είδηση έκανε γνωστή ένας ρεπόρταρ του Guardian ο οποίος αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter πως ο δεξιός μπακ της Γαλατασαράι θα μπορούσε να αποχωρήσει άμεσα από την Τουρκία για την ΑΕΚ ή την Μαρσέιγ που επίσης ενδιαφέρεται για την απόκτησή του.

Το συμβόλαιο του 30χρονου δεξιού μπακ -που παίζει και όλη την πλευρά- με την ομάδα της Τουρκίας στην οποία βρίσκεται από το 2020, ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, η ανάρτηση του δημοσιογράφου του Guardian, Γουίλ Ανβίν, «Ο Ομάρ Ελαμπντελαουΐ της Γαλατασαράι έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Μαρσέιγ και την ΑΕΚ. Θα μπορούσε να αποχωρήσει πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου».

Ο Νορβηγός δεξιός μπακ έζησε ένα εφιαλτικό 2021. Από την πρωτοχρονιά του περασμένου έτους έχασε την επαφή του με το ποδόσφαιρο και κινδύνεψε να χάσει μέχρι και την όρασή του, μετά το ατύχημα από βεγγαλικό που έσκασε στο χέρι του.

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, όμως μετά από έναν και πλέον χρόνο, τον Φλεβάρη του 2022 δήλωσε και πάλι παρών με τη φανέλα της Γαλατασαράι. Τότε ξεκίνησε βασικός στο ματς κόντρα στη Γκεζτέπε, πανηγυρίζοντας στο τέλος το «χρυσό» διπλό με ανατροπή στο 90+9′. Το βασικό συναίσθημα, όμως, για τον Νορβηγό ήταν αυτό της λύτρωσης. Με δάκρυα στα μάτια τότε, ο Ομάρ ένιωσε σαν να γεννήθηκε ποδοσφαιρικά για δεύτερη φορά, κάτι που δήλωσε γεμάτος συγκίνηση μετά το τέλος του αγώνα.

Ο Νορβηγός ήρθε στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό το 2014 και μέχρι το 2020 σημείωσε 170 συμμετοχές με 11 γκολ και 16 ασιστ. Ακολούθως, στη Γαλατά πρόλαβε να αγωνιστεί σε 20 παιχνίδι μέχρι τον σοκαριστικό τραυματισμό του, ενώ φέτος δεν έχει καταγράφει κάμια συμμετοχή.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X