ΑΕΚ: Το πρόγραμμα του διεθνούς τουρνουά «Ανδρέας Παπασταμάτης» - Ελεύθερη για όλους η είσοδος!

ΑΕΚ: Το πρόγραμμα του διεθνούς τουρνουά «Ανδρέας Παπασταμάτης» - Ελεύθερη για όλους η είσοδος!
Photo Credits: INTIME

Την Τετάρτη ξεκινά το 3ο διεθνές τουρνουά «Ανδρέας Παπασταμάτης»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το κορυφαίο Διεθνές Τουρνουά Χάντμπολ που διεξάγεται στην Ελλάδα και που δεν είναι άλλο από το τουρνουά «Ανδρέας Παπασταμάτης», ανοίγει τις πύλες του την Τετάρτη 31/8 και θα έχει διάρκεια πέντε ημερών, καθώς θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 4/9. Είναι η τρίτη φορά που θα πραγματοποιηθεί, αποτελεί πλέον θεσμό και είναι αφιερωμένο στον Ανδρέα Παπασταμάτη, πατέρα του Σταμάτη Παπασταμάτη.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει μεταξύ άλλων: «Για τον διοικητικό ηγέτη των τμημάτων χάντμπολ της ΑΕΚ, αποτελεί χρέος, ιδανικό και «πιστεύω», η διοργάνωση του συγκεκριμένου τουρνουά, ως ελάχιστο φόρο τιμής στον άνθρωπο, που εκτός των άλλων, του ενέπνευσε την αγάπη για την ΑΕΚ, καθώς και το όραμα της ενασχόλησης με το χάντμπολ.

Φέτος, το τουρνουά θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο Βριλησσίων εξαιτίας εργασιών στο συγκρότημα του ΟΑΚΑ. Αξίζει να επισημανθεί η πολύτιμη συνεισφορά του Δήμου Βριλησσίων, καθώς και της τοπικής ομάδας, που διευκολύνουν τη μετάβαση του τουρνουά στο κλειστό της περιοχής.

Οι συμμετέχουσες ομάδες, εκτός φυσικά της ΑΕΚ, θα είναι τα Βριλήσσια, ο Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας, ο Διομήδης, η κυπριακή Ανόρθωση και η ισραηλινή Ραμάτ Ασρόν. Φέτος, θα υπάρχουν δύο όμιλοι τριών ομάδων και την Κυριακή θα γίνουν οι τελικοί αγώνες. Συγκεκριμένα, στον πρώτο όμιλο θα συμμετέχουν οι ομάδες: ΑΕΚ, ΑΝΟΡΘΩΣΗ, ΙΩΝΙΚΟΣ Ν.Φ και στον δεύτερο όμιλο οι ομάδες: ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ, ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ, RAMAT HASHARON».

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Τετάρτη 31/08 (Κλειστό Βριλησσίων)

19:00: ΑΕΚ-ΙΩΝΙΚΟΣ Ν.Φ.

Πέμπτη 01/09 (Κλειστό Βριλησσίων)

19:00: ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ-ΔΙΟΜΗΔΗΣ

Παρασκευή 02/09 (Κλειστό Βριλησσίων)

18:30: ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ-RAMAT HASHARON

20:30: ΑΕΚ-ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Σάββατο 03/09 (Κλειστό Βριλησσίων)

17:30: ΔΙΟΜΗΔΗΣ-RAMAT

19:30: ΙΩΝΙΚΟΣ- ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Κυριακή 04/09 (Κλειστό Βριλησσίων)

14:30: Α3 – Β3 (5η – 6η θέση)

16:30: Α2 – Β2 (3η – 4η θέση)

18:30: Α1 – Β1 (1η – 2η θέση)

20:00: Απονομές

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X