ΠΑΟΚ: Προς Τουλούζ ο Χάρης Τσιγγάρας

ΠΑΟΚ: Προς Τουλούζ ο Χάρης Τσιγγάρας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Χάρης Τσιγγάρας του ΠΑΟΚ κλείνει στην Τουλούζ.

Tο όνομα του 22χρονου Έλληνα χαφ είναι εδώ και αρκετό καιρό σημειωμένο στη λίστα του Νταμιέν Κομολί, αθλητικού διευθυντή της Τουλούζ, με την ομάδα από το νότο της Γαλλίας να θέλει να ενισχυθεί μ’ έναν ποδοσφαιριστή, που μπορεί με επιτυχία να παίξει στο «6» και στο «8», στην προσπάθεια που θα κάνει για την παραμονή στην Ligue 1. Ξεκίνησε με μια νίκη και δύο ισοπαλίες, αλλά χτες γνώρισε την πρώτη ήττα, αν και προηγήθηκε 1-0, εκτός έδρας από τη Ναντ με 3-1.

Το ενδιαφέρον των «Le Téfécé» επισημοποιήθηκε πριν από τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο, όπου ο Χάρης Τσιγγάρας ήταν εκτός αποστολής, καθώς είχε «κατέβει» στον ΠΑΟΚ Β’ για να πάρει χρόνο συμμετοχής και ρυθμό στα δύο φιλικά με τον Καμπανιακό και τον Πανσερραϊκό, αφού προέρχεται από μεγάλη αποχή λόγω του προβλήματος στους κοιλιακούς.

Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι προχωρημένες, οι Γάλλοι έχουν καταθέσει πρόταση για δανεισμό του Έλληνα ποδοσφαιριστή με υποχρεωτική ρήτρα αγοράς των δικαιωμάτων του, ύψους 2.500.000 ευρώ, το ερχόμενο καλοκαίρι.

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X