ΕΠΙΣΗΜΟ: Στην ΑΕΚ ο Ελίασον! (ΦΩΤΟ)

ΕΠΙΣΗΜΟ: Στην ΑΕΚ ο Ελίασον! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο Νίκλας Ελίασον είναι και επίσημα παίκτης της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παίκτης της ΑΕΚ και με τη βούλα ο Νίκλας Ελίασον!

Ο Σουηδός μέσος βρίσκεται από την Κυριακή το μεσημέρι στην Αθήνα και πριν λίγο έβαλε την υπογραφή του σε πενταετές συμβόλαιο με την Ένωση.

Να θυμίσουμε ότι το deal μεταξύ της ΑΕΚ έβγαλε από τα ταμεία της πάνω από 2 εκατ. ευρώ και τα έδωσε στη Νιμ για να αποκτήσει τον Σουηδό εξτρέμ.

Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Νίκλας Ελίασον από τη γαλλική Νιμ. Ο Σουηδός ακραίος μέσος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας έως το καλοκαίρι του 2027.

Ο Νίκλας Ελίασον γεννήθηκε στις 7 Δεκεμβρίου 1995, στην πόλη Βάρμπεργκ της Σουηδίας. Άρχισε την ποδοσφαιρική του καριέρα στα τμήματα υποδομής της Φάλκενμπεργκ. Προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα τον Ιανουάριο του 2013 και μέσα στον επόμενο χρόνο πραγματοποίησε 33 συμμετοχές, με ένα γκολ και 13 ασίστ.

Οι εμφανίσεις του προσέλκυσαν το ενδιαφέρον της ΑΙΚ, η οποία προχώρησε στην απόκτησή του τον Ιανουάριο του 2014. Με την ομάδα της Στοκχόλμης αγωνίστηκε σε 43 παιχνίδια (2 γκολ, 7 ασίστ). Τον Ιούλιο του 2016 παραχωρήθηκε ως δανεικός στην Νόρκεπινγκ, η οποία έξι μήνες αργότερα προχώρησε στην αγορά των δικαιωμάτων του. Με τη φανέλα της πραγματοποίησε συνολικά σε 41 ματς (8 γκολ, 18 ασίστ).

Τον Αύγουστο του 2017 άφησε για πρώτη φορά τη Σουηδία, παίρνοντας μεταγραφή στην Μπρίστολ Σίτι, με την οποία τα επόμενα τρία χρόνια αγωνίστηκε σε 95 παιχνίδια (7 γκολ, 21 ασίστ). Τον Οκτώβριο του 2020 η Νιμ κατέβαλε περίπου 3 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει. Με τη γαλλική ομάδα μέτρησε 72 συμμετοχές, σκοράροντας 11 φορές και βγάζοντας 10 ασίστ.

Νίκλας, καλωσόρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!»

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X