Η βαθμολογία του ομίλου της Εθνικής: Μόνη στη δεύτερη θέση και σε τροχιά πρόκρισης η Ελλάδα

Η βαθμολογία του ομίλου της Εθνικής: Μόνη στη δεύτερη θέση και σε τροχιά πρόκρισης η Ελλάδα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές ο όμιλος της Εθνικής μας μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης αγωνιστικής του δεύτερου γύρου των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Στην κορυφή εξακολουθεί να βρίσκεται η Λετονία με ρεκόρ 5-1, καθώς λύγισε την Μεγάλη Βρετανία. Αμέσως μετά έρχεται η Εθνικής μας ομάδα, που νίκησε το Βέλγιο κι έμεινε μόνη στη δεύτερη θέση με ρεκόρ 4-2. Πλέον, η «επίσημη αγαπημένη» ορίζει τη μοίρα της στη μάχη για πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Στην τρίτη θέση το Βέλγιο με ρεκόρ 3-3, όπου ανέβηκε και η Σερβία μετά τη νίκη στην Κωνσταντινούπολη, αν και υστερεί στην ισοβαθμία με τα «λιοντάρια». Στην προτελευταία θέση βρίσκεται η Τουρκία με ρεκόρ 2-4 και πλέον αναζητά υπερβάσεις για να πάρει την πρόκριση για τα τελικά. Τελευταία στον όμιλο είναι η Μεγάλη Βρετανία, η οποία έχει πανηγυρίσει μόλις μία νίκη σε έξι αναμετρήσεις (1-5) και ουσιαστικά δεν τρέφει ελπίδες.

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X