ΑΕΚ: Προτάθηκε ξανά ο Γκούλμπραντσεν

ΑΕΚ: Προτάθηκε ξανά ο Γκούλμπραντσεν

Ο Φρέντρικ Γκούλμπραντσεν προτάθηκε ξανά στην ΑΕΚ - Αυτή τη φορά με πιο βατούς όρους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ είναι αρκετά πιθανό να ενδιαφερθεί ξανά για την απόκτηση του Φρέντρικ Γκούλμπραντσεν.

Να θυμίσουμε ότι τον Ιούνιο η ΑΕΚ είχε προχωρήσει σε επαφέ με το Νορβηγό επιθετικό, Φρέντρικ Γκούλμπραντσεν, ο οποίος έμενε ελεύθερος από την τουρκική Μπασακσεχίρ. Διαπιστώθηκε ωστόσο αρκετά σημαντική διαφορά στο οικονομικό, καθώς ο 29χρονος επιθετικός αξίωνε συμβόλαιο με αποδοχές μεγαλύτερες του ενός εκατ. ευρώ.

Έκτοτε κύλησε αρκετός χρόνος και ο ποδοσφαιριστής δεν βρήκε αυτό που έψαχνε, στα χρήματα που αναζητούσε. Τις τελευταίες ημέρες έγινε από τη δική του πλευρά -μέσω του ατζέντη Τζιμ Σολντμπάγκεν- άνοιγμα προς την ΑΕΚ, για να διαπιστωθεί αν θα μπορούσε να υπάρξει αναθέρμανση του ενδιαφέροντος. Ίσως δε να ευνοεί και η συγκυρία αλλαγής σκεπτικού όσον αφορά τα χαρακτηριστικά του επιθετικού που πλέον η ομάδα αναζητεί.

Ενώ λοιπόν υπήρχε αρχικώς η σκέψη για να αποκτηθεί ένας φορ περιοχής, ψηλός και περισσότερο του ‘κουτιού’ απ’ ότι ο Σέρχιο Αραούχο, ο Ματίας Αλμέιδα είναι πλέον υπέρ της απόκτησης ενός κυνηγού που θα μπορεί να παίζει επίσης πίσω από τον φορ, δίπλα σε αυτόν αλλά και στην κορυφή εφόσον είναι απαραίτητο.

Ο Γκούλμπραντσεν έχει αυτά ακριβώς τα στοιχεία που απαιτούνται, είναι τέτοιου είδους επιθετικός. Πρόκειται για έναν πασπαρτού στράικερ, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί οπουδήποτε στην γραμμή κρούσης, είτε ως φουνταριστός (μοναδικός στην κορυφή, δεύτερος, “ψευτοεννιάρι”) είτε στα άκρα.

Έχει πανηγυρίσει τίτλους με τη φανέλα της Ζάλτσμπουργκ, πρώτου σταθμού της καριέρας του εκτός της πατρίδας του (όπου ανδρώθηκε στη Λίλεστρομ) αλλά και, πρόπερσι με το παρθενικό πρωτάθλημα στην ιστορία της Μπασκασεχίρ, της οποίας αποτελούσε βασικό κομμάτι του rotation την προηγούμενη τριετία.

Συνολικά στην καριέρα του, ο 29χρονος διεθνής Νορβηγός έχει αγωνιστεί στις Λίλεστρομ, Μόλντε, Ζάλτσμπουργκ, Μπασακσεχίρ και Νιου Γκιορκ Ρεντ Μπουλς, μετρώντας 338 επίσημα ματς με 83 γκολ και 34 ασίστ.

Πηγή: Sport24

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X