Μπουντεσλίγκα: Κακός δαίμονας η Γκλάντμπαχ για την Μπάγερν, έμεινε στο 1-1 (VIDEO)

Μπουντεσλίγκα: Κακός δαίμονας η Γκλάντμπαχ για την Μπάγερν, έμεινε στο 1-1 (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο κακός δαίμονας της Μπάγερν Μονάχου έκανε πάλι το θαύμα της, με την Γκλάντμπαχ να παίρνει με μαγικό τρόπο το 1-1 μέσα στην Βαυαρία.
Στο τέλος της ημέρας το κοντέρ έγραψε 35 τελικές έναντι μόνο 5. Έγραψε 14 κόρνερ έναντι μόνο… ενός. Έγραψε 19 επεμβάσεις για τον αντίπαλο τερματοφύλακα! Το τελικό σκορ όμως ήταν 1-1!

Η Γκλάντμπαχ πιστοποίησε ότι αποτελεί τον κακό δαίμονα της Μπάγερν και με έναν μαγικό τρόπο την υποχρέωσε στην πρώτη της απώλεια στο φετινό πρωτάθλημα (1-1).

Ο Γιάν Ζόμερ που έμοιαζε με χταπόδι έκανε εμφάνιση καριέρας και μέχρι το 83ο λεπτό τα πουλάρια βρίσκονταν μπροστά στο σκορ σε ένα τρελό ματς χωρίς λογική.

Στο πρώτο μέρος η Μπάγερν είχε δύο ακυρωθέντα γκολ, αμέτρητες ευκαιρίες, έπαιζε μονότερμα, όμως ένα φτηνό λάθος του Ουπαμεκανό έφερε τον Τιράμ σε θέση βολής για το 0-1 (43’).

Η Γκλάντμπαχ άντεξε στον βομβαρδισμό, όμως δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς. Ο Σανέ με «ξερό» σουτ εντός περιοχής έκανε το 1-1 (83’) και τουλάχιστον γλίτωσε τον βαθμό για τους Βαυαρούς που για πρώτη φορά φέτος ένιωσαν την απουσία του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X