Ξέσπασε πάνω στην Μπόρνμουθ η Λίβερπουλ, τη διέλυσε 9-0! (VIDEO)

Ξέσπασε πάνω στην Μπόρνμουθ η Λίβερπουλ, τη διέλυσε 9-0! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Λίβερπουλ ήταν ισοπεδωτική στο Άνφιλντ, διέλυσε με 9-0 την Μπόρνμουθ και σκόρπισε ξανά τρόμο!
Φαίνεται πως η ήττα στο «Ολντ Τράφορντ» με την υποτονική εικόνα απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν το κατάλληλο ξυπνητήρι για την Λίβερπουλ που μπήκε ληθαργικά στην σεζόν.

Κι αυτή που πλήρωσε όλα τα σπασμένα ήταν η φουκαριάρα η Μπόρνμουθ! Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έφτασε μία ανάσα από το να γίνει η πρώτη ομάδα στην ιστορία της Premier League που πετυχαίνει διψήφιο αριθμό γκολ σε ένα παιχνίδι, αλλά… ατύχησε. Σταμάτησε στο 9-0, που ακόμα κι έτσι αποτελεί την πιο ευρεία νίκη της ιστορίας της σε επίπεδο Premier League.

Ο Μπόμπι Φιρμίνο είχε να σκοράρει από τον περασμένο Δεκέμβριο, όμως ξεμπούκωσε με δύο γκολ και χατ-τρικ στις ασίστ, ο Χάρβεϊ Έλιοτ πέτυχε το πρώτο του γκολ με τους κόκκινους, ο Κώστας Τσιμίκας ήρθε από τον πάγκο στο 69ο λεπτό και ο μπαγάσας πρόλαβε να δώσει δύο ασίστ στα δύο τελευταία τέρματα!

Από το 6ο λεπτό το Άνφιλντ κατηφόρισε για τα καλά, με τους Λουίς Ντίας (3’) και Έλιοτ (6’) να σερβίρουν το ορεκτικό για αυτό που θα επακολουθούσε.

Από το 28ο λεπτό ο Φιρμίνο είχε χατ-τρικ σε ασίστ, «σερβίροντας» το 3-0 για τον Αλεξάντερ-Άρνολντ, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Βραζιλιάνος με υπέροχο τρόπο έκανε το 4-0!

Η Μπόρνμουθ έμοιαζε ανήμπορη να φανεί ανταγωνιστική, λίγο πριν βγει το ημίχρονο, ο προωθημένος Φαν Ντάικ έκανε το 5-0.

Όσοι περίμεναν την Λίβερπουλ να σηκώσει το πόδι από το γκάζι στην επανάληψη, έκαναν λάθος. Το αυτογκόλ του Μίφαμ (46’, 6-0), ακολούθησε νέο γκολ του Φιρμίνο (63’, 7-0), με τον Κλοπ να κάνει τριπλή αλλαγή στα μέσα της επανάληψης.

Ούτε τότε όμως το σόου σταμάτησε. Από δύο πάσες του Τσιμίκα, ο Καρβάλιο (80’) και ο Λουίς Ντίας (85’) έφτασαν τον δείκτη του σκορ στο εκκωφαντικό 9-0, με τους κόκκινους να ψάχνουν το ιστορικό δέκατο γκολ μέχρι το τέλος, αλλά να μην το βρίσκουν.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X