Σε συζητήσεις με Γιανουζάι η Γουέστ Χαμ

Σε συζητήσεις με Γιανουζάι η Γουέστ Χαμ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Γουέστ Χαμ είναι κοντά στην απόκτηση του Λούκας Πακετά από την Λιόν έναντι 60 εκατ. ευρώ, ωστόσο η ενίσχυση για τα «σφυριά» δεν φαίνεται να σταματά εκεί καθώς βρίσκεται σε συνομιλίες με τον Αντνάν Γιανουζάι, σύμφωνα με το «talkSport».

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, αφού έχει μείνει ελεύθερος από την Ρεάλ Σοσιεδάδ και οι Βρετανοί αναφέρουν πως διαπραγματεύεται με τον σύλλογο του Λονδίνου την επιστροφή του στην Premier League.

Μάλιστα, αν ολοκληρωθεί η συμφωνία θα είναι η τρίτη φορά που συναντιέται με τον νυν προπονητή της Γουέστ Χαμ, Ντέιβιντ Μόγιες, μετά την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Σάντερλαντ.
Αυτό όμως που τονίζει το δημοσίευμα είναι πως η Γουέστ Χαμ δεν πιέζει να κλείσει άμεσα η συγκεκριμένη υπόθεση από την στιγμή που ο ποδοσφαιριστής δεν δεσμεύεται με συμβόλαιο με κάποιο σύλλογο.

Ο 27χρονος την τελευταία χρονιά του στην La Liga με την φανέλα της Σοσιεδάδ, στην οποία βρισκόταν την τελευταία πενταετία, σημείωσε 44 εμφανίσεις με 5 γκολ.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X