Τα μεγάλα deals που αλλάζουν την ελληνική οικονομία

Τα μεγάλα deals που αλλάζουν την ελληνική οικονομία

Πληθώρα συμφωνιών στην ελληνική οικονομία - Διαβάστε αναλυτικά τι έχει γίνει το τελευταίο διάστημα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνεχίζεται το μπαράζ επιχειρηματικών συμφωνιών στην ελληνική αγορά το τελευταίο διάστημα, με τους κλάδους της ενέργειας, των κατασκευών, των ακινήτων, του λιανεμπορίου και των τροφίμων να βρίσκονται στο επίκεντρο και να αλλάζουν τα δεδομένα στην οικονομία της χώρας.

Η ανακοίνωση στις αρχές της εβδομάδας της εξαγοράς της WATT+VOLT από τον όμιλο Mytilineos έναντι 36 εκατ. ευρώ, που καθιστά πλέον τη θυγατρική του Protergia έναν ολοκληρωμένο πάροχο ενέργειας με ενιαίο μερίδιο αγοράς κοντά στο 10%, έρχεται να επιβεβαιώσει ότι η αγορά βρίσκεται σε φάση αναδιάταξης. Για την ολοκλήρωση του deal εκκρεμούν ακόμη κάποιες διαδικασίες, καθώς και οι εγκρίσεις των αρμόδιων αρχών, ενώ όταν ολοκληρωθεί, το νέο σχήμα θα διαθέτει 550.000 πελάτες και σχεδόν 100 καταστήματα, ενώ ταυτόχρονα ενισχύεται σημαντικά η παρουσία στην ηλεκτροκίνηση με 516 σημεία φόρτισης ανά την επικράτεια.

Διαβάστε την συνέχεια στο The Standard

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X