ΑΕΚ: Τα παιχνίδια με τον Βόλο στη Ριζούπολη και οι... γκολάρες (VIDEO)

ΑΕΚ: Τα παιχνίδια με τον Βόλο στη Ριζούπολη και οι... γκολάρες (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ έχει αγωνιστεί δύο φορές με τον Βόλο στη Ριζούπολη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ υποδέχεται απόψε τον Βόλο στη Ριζούπολη για τη δεύτερη αγωνιστικη της Super League.

Ωστόσο αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Ένωση θα υποδεχθεί την ομάδα της Μαγνησίας στη… γειτονιά της. Για την ακρίβεια αυτό έχει γίνει δύο φορές στο παρελθόν.

Η πρώτη φορά ήταν στις 20 Οκτωβρίου 2019 με τον Νίκο Κωστένογλου στον πάγκο της λίγο μετά το πέρασμα της… λαίλαπας που άκουγε στο όνομα «Μιγκέλ Καρντόσο». Η Ένωση φιλοξένησε στην Ριζούπολη τον αξιόμαχο Βόλο και επικράτησε με 3-2, ανατρέποντας το εις βάρος της 0-1, μετά από αριστουργηματικό γκολ του Χοακίν Τόρες στο 24′.

Η ΑΕΚ είχε σε καλή μέρα τον Πέτρο Μάνταλο ο οποίος έδωσε μία ασίστ και σκόραρε δύο φορές. Δίχτυα βρήκε και ο Μάρκο Λιβάγια. Ο Βόλος έπαιζε με 10 παίκτες σε όλο το δεύτερο ημίχρονο εξαιτίας της αποβολής του Μουνίθ στις καθυστερήσεις του πρώτου, αλλά δεν κλείστηκε πίσω και προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο.

Οι ενδεκάδες

ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Τσιντώτας, Μπακάκης, Οικονόμου (72′ Παουλίνιο), Τσινγκρίνσκι, Χουλτ, Γαλανόπουλος (46′ Γιακουμάκης), Σιμόες, Βέρντε (76′ Κρίστιτσιτς), Λιβάγια, Μάνταλος, Ολιβέιρα.

Βόλος (Χουάν Φεράντο): Γκαραβέλης, Λύρατζης, Διαμάντης, Δημόπουλος, Φεράρι, Τσοκάνης, Μαξ Αουγκούστο (85′ Ηλιόπουλος), Τόρες (84′ Αλάχ), Ράφαελ, Μουνίθ, Γέντρισεκ.

Γκολ από κόρνερ, κόκκινες και… χαμός

Το δεύτερο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Βόλο στη Ριζούπολη έγινε στις 21 Δεκεμβρίου 2020 και ήταν όλο εντάσεις με γκολ από κόρνερ, τρεις κόκκινες κάρτες και γκέλα για την Ένωση αφού έληξε 2-2 και αποτέλεσε το κύκνειο άσμα του Μάσιμο Καρέρα στον κιτρινόμαυρο πάγκο.

Οι “κιτρινόμαυροι” προηγήθηκαν στο σκορ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Τάνκοβιτς, αλλά ο εξαιρετικός Βόλος έκανε την ανατροπή με τους Φεράρι και Ουάρντα πριν καν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το παιχνίδι πήρα μία άγρια ομορφιά, με την Ένωση να ισοφαρίζει με τον Ανσαριφάρντ, που πέρασε ως αλλαγή, αλλά στη συνέχεια να μένει με 9(!) παίκτες εξαιτίας των αποβολών του Παουλίνιο και του Σάκχοφ.

Στο μεσοδιάστημα, ο Βόλος είχε μείνει κι εκείνος με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Σάντσες, με τα τελευταία λεπτά να είναι γεμάτα ένταση.


ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώτας, Μιτάι (82′ Λόπες), Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας (67′ Αλμπάνης), Παουλίνιο, Σιμόες, Σιμάνσκι (46′ Σάκχοφ), Μάνταλος, Τάνκοβιτς (58′ Ανσαριφάρντ), Γκαρσία, Ολιβέιρα

Βόλος (Άνχελ Λόπεθ): Κλέιμαν, Φεράρι, Σάντσες, Κολόμπο, Ντεντάκης, Μπαριέντος, Ριένστρα, Ουάρντα, Μπαρτόλο, Περέα (68′ Μαρτίνες), Δουβίκας (86′ Μήτογλου)

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X