Μονακό-Ερυθρός Αστέρας την ίδια μέρα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο… ίδιο γήπεδο!

Μονακό-Ερυθρός Αστέρας την ίδια μέρα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο… ίδιο γήπεδο!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εκτός από την Ευρωλίγκα, το ζευγάρι Μονακό-Ερυθρός Αστέρας θα συναντηθεί και στο Europa League.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το πρόγραμμα που ανακοίνωσε η UEFA οι Μονεγάσκοι θα υποδεχθούν τους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου στις 3 Νοεμβρίου, για την 6η αγωνιστική της φάσης των ομίλων.
Ωστόσο, εκείνη την ημέρα και σχεδόν την ίδια ώρα είναι προγραμματισμένο να γίνει και στο… ίδιο γήπεδο η αναμέτρηση των δύο ομάδων για την Ευρωλίγκα, επίσης για την 6η αγωνιστική!

Συγκεκριμένα, η σέντρα για το Μονακό-Ερυθρός Αστέρας στο Europa League έχει οριστεί για τις 19:45, ενώ το τζάμπολ για τον αγώνα μπάσκετ στις 20:00.

Μάλιστα, σαν μην έφτανε η σχεδόν η κοινή ημέρα και ώρα των αναμετρήσεων υπάρχει κι άλλο ένα πολύ σημαντικό ζήτημα. Αμφότερες οι ομάδες του Πριγκιπάτου χρησιμοποιούν το ίδιο γήπεδο! Η μπασκετική ομάδα έχει ως έδρα το «Γκαστόν Μεντεσάν», που είναι ένα κλειστό το οποίο στεγάζεται μέσα στο «Λουί ΙΙ» που αγωνίζεται η ποδοσφαιρική.

Όπως είναι φυσικό, η μία από τις δύο αναμετρήσεις θα αλλάξει ημερομηνία και πιθανότητα αυτή θα είναι για την Ευρωλίγκα.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X