ΑΕΚ: Ο Μελισσανίδης στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» για να επιθεωρήσει τις εργασίες

ΑΕΚ: Ο Μελισσανίδης στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» για να επιθεωρήσει τις εργασίες
Photo Credits: INTIME

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε ακόμη μία φορά στο γήπεδο της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» βρέθηκε για ακόμη μία φορά ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος επιθεώρησε τις εργασίες ενόψει των εγκαινίων για το γήπεδο στις 17 Σεπτεμβρίου, αλλά και της εισόδου της ομάδας στο Παλάτι της τον Οκτώβριο.

Ο χρόνος για να μπει η ομάδα στο νέο της γήπεδο μετράει αντίστροφα και ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ μετέβη στη Νέα Φιλαδέλφεια για να επιθεωρήσει από κοντά τις εργασίες στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena».

Πλέον απομένουν οι τελευταίες λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί το γήπεδο, με την ΑΕΚ να δίνει όπως είναι γνωστό το σημερινό παιχνίδι με το Βόλο, αλλά και αυτό με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Ριζούπολη, ώστε όταν γίνουν τα εγκαίνια στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» να είναι 100% έτοιμο το γήπεδο.

Ο Μελισσανίδης ζήτησε για ακόμη μία φορά να γίνουν όλα γρήγορα και σωστά, όπως πρέπει, για να μπει όσο το δυνατόν πιο άμεσα η ομάδα στο νέο της γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X