Η ΑΕΚ φουλάρει για τον Ελίασον! - Αμεση αγορά του με πάνω από 2 εκατ.ευρώ με εντολή Μελισσανίδη!

Η ΑΕΚ φουλάρει για τον Ελίασον! - Αμεση αγορά του με πάνω από 2 εκατ.ευρώ με εντολή Μελισσανίδη!

Η ΑΕΚ βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Νίκλας Ελίασον της γαλλικής Νιμ και τον αγοράζει με ένα σημαντικό ποσό!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κοντά στην απόκτηση του Νίκλας Ελιάσον της γαλλικής Νιμ βρίσκεται η ΑΕΚ!

Τα τελευταία 24ωρα έχει ανοίξει πάλι η περίπτωση του Σουηδού ακραίου επιθετικού, μετά από εντολή του Δημήτρη Μελισσανίδη για την άμεση ενίσχυση της ομάδας.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ έδωσε εντολή να ανοίξει άμεσα διαπραγμάτευση για την αγορά του Ελίασον και αυτή τη στιγμή η υπόθεση είναι σε καλό δρόμο καθώς η Ενωση βρίσκεται κοντά σε συμφωνία για την αγορά του παίκτη με πρόταση πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ.

Θυμίζουμε πως ο Σουηδός εξτρέμ έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί και στις δύο πτέρυγες. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023 και τη σεζόν που μας πέρασε σε 36 συμμετοχές είχε επτά γκολ και επτά ασίστ.

Να τονίσουμε βεβαίως ότι ακόμα δεν υπάρχει κάποια οριστική και ολοκληρωμένη συμφωνία, ωστόσο η ΑΕΚ βρίσκεται αρκετά κοντά στο να κάνει δικό της τον Ελίασον και να ενισχυθεί στην επίθεση της.

Η ΑΕΚ φουλάρει για τον Ελίασον! - Αμεση αγορά του με πάνω από 2 εκατ.ευρώ με εντολή Μελισσανίδη!

Η εντολή Μελισσανίδη για Ελίασον

Να θυμίσουμε ότι ο Ελίασον από το ξεκίνημα της μεταγραφικής περιόδου ήταν μπροστά στις επιλογές του Ματίας Αλμέιδα, ωστόσο τότε δεν στάθηκε δυνατό να βρεθεί πεδίο συμφωνίας μέχρι στιγμής.

Τα τελευταία 24ωρα ωστόσο διαπιστώθηκε πως υπάρχουν και πάλι οι προϋποθέσεις, τέθηκε άμεσα υπόψη του προπονητή η δυνατότητα και ο Ματίας Αλμέιδα ζήτησε να γίνει ό,τι είναι δυνατό για να αποκτηθεί.

Μετά από αυτό ήταν άμεση η απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη, για να γίνει η κίνηση για πρόταση πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ και να ικανοποιηθεί η επιθυμία του προπονητή μας. Και στόχος της ΑΕΚ είναι να τον φέρει άμεσα στην Αθήνα και να κλείσει το deal για την μεταγραφή του.

Το ενδιαφέρον που προέκυψε από την πλευρά των κιτρινόμαυρων πάντως επιβεβαιωνόταν από τις αρχές Αυγούστου από τη Γαλλία, καθώς το όνομα του παίκτη παρέμενε ψηλά στη λίστα της Ένωσης. Όπως τονιζόταν λοιπόν από τους Γάλλους, ο Ελίασον ήθελε να αποχωρήσει από τη Νιμ, όπως και πέρυσι, καθώς μετά τον υποβιβασμό της ομάδας δεν ήθελε να συνεχίσει στη δεύτερη κατηγορία. Όμως ο πρόεδρος του γαλλικού συλλόγου περίμενε εδώ και ημέρες μια καλύτερη προσφορά από την ΑΕΚ. Και τώρα φαίνεται ότι ήρθε και είμαστε κοντά σε μία σημαντική μεταγραφή για την Ένωση.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X