Η ΑΕΚάρα με κόσμο, πάθος και... Αλμέιδα για να κερδίσει και τον Βόλο στην Ριζούπολη! (21:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Η ΑΕΚάρα με κόσμο, πάθος και... Αλμέιδα για να κερδίσει και τον Βόλο στην Ριζούπολη! (21:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ υποδέχεται απόψε το Βόλο στη Ριζούπολη και θέλει το 2Χ2

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ υποδέχεται απόψε το Βόλο στη Ριζούπολη και θέλει να κάνει το 2Χ2 στο νέο πρωτάθλημα.

Απόψε (21:30, Cosmote Sport 1, LIVE σχολιασμός και μετάδοση enwsi.gr), η Ένωση αντιμετωπίζει εντός έδρας τη θεσσαλική ομάδα για τη 2η αγωνιστική της Super League σε ένα ματς που αποτελεί το πρώτο εντός έδρας για τον Ματίας Αλμέιδα. Να θυμίσουμε ότι οι «κιτρινόμαυροι» θα δώσουν το συγκεκριμένο παιχνίδι στη Ριζούπολη, καθώς γίνονται κάποιες τελευταίες εργασίες στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena».

Η ΑΕΚ στοχεύει στο «2 στα 2» απέναντι σε έναν αντίπαλο, ο οποίος της είχε κόψει δύο βαθμούς στο αντίστοιχο παιχνίδι της περυσινής σεζόν, φεύγοντας με το 1-2 από το ΟΑΚΑ. Δίπλα της θα έχει πάνω από 10.000 φίλους της στην Ριζούπολη με στόχο να πάρει… άρωμα Νέας Φιλαδέλφειας!

Στην αντίπερα όχθη, ο Βόλος κάνει νέο ξεκίνημα, αφού μετά το εντός έδρας 3-3 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στην πρεμιέρα, όπου έχασε μέσα από τα χέρια του τη νίκη, ανακοίνωσε το «διαζύγιο» με τον Οσβάλντ Τανσό. Χρέη υπηρεσιακού εκτελεί και πάλι ο Κώστας Μπράτσος.

Το πλάνο της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ θα υποδεχθεί το Βόλο χωρίς ιδιαίτερες απουσίες, καθώς ο Μιγιάτ Μιγιάτοβιτς βρίσκεται τελικά στην αποστολή, το ίδιο και ο νεοαποκτηθέντας, Μουκουντί.

Ο Αλμέιδα αναμένεται να παρατάξει την ομάδα κόντρα στο Βόλο, όπως και στο παιχνίδι με τη Λαμία, καθώς δούλεψε με τριάδα στην άμυνα, με τον Τζαβέλλα να βρίσκεται ανάμεσα στους Βίντα-Χατζισαφί δίπλα του.

Ο Σιμάνσκι με τον Γιόνσον και τον Πινέδα δοκιμάστηκαν στον άξονα, αλλάζοντας ωστόσο συνεχώς ρόλους, ενώ στα άκρα αγωνίστηκαν οι Τσούμπερ και Αμραμπατ.

Στην επίθεση ξανά δίπλα στον Αραούχο με ελευθερίες στο παιχνίδι του ήταν ο Μάνταλος σε διάταξη 3-1-4-1-1.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Τσούμπερ, Αραούχο, Αλμπάνης.

Το πλάνο του Βόλου

Η προετοιμασία των «κυανέρυθρων» ολοκληρώθηκε χθες το πρωί και στη συνέχεια ο Κώστας Μπράτσος ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών, που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή, η οποία στη συνέχεια αναχώρησε για την Αθήνα. Σ’ αυτήν δεν βρίσκονται οι Ζαν Μπαριέντος και Νικολάς Μεθκίδα, οι οποίοι δεν ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμού που τους ταλαιπωρούν.

Ο Κώστας Μπράτσος πιθανότατα θα παρατάξει το Βόλο με διάταξη 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κλέιμαν, ενώ το δεξί άκρο της άμυνας θα καλύψει ο Άλχο και το αριστερό ο Λούνα. Ο Εσκοβάλ και ένας εκ των Πίρινεν, Σιέλη θα είναι οι δύο κεντρικοί αμυντικοί.

Στον άξονα θα αγωνιστούν οι Τσοκάνης και Ματίγια, στις πτέρυγες θα κινούνται οι Βίκτορ Φερνάντες και Πάολο Φερνάντες, με τον Ντέλετιτς να παίζει πίσω από τον Τομ Φαν Βέερτ, ο οποίος θα ηγηθεί της επίθεσης του Βόλου.

Η αποστολή του Βόλου: Κλέιμαν, Παπαδόπουλος, Αλχο, Ουές, Σιέλης, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Τριανταφύλλου, Λούνα, Λυμπεράκης, Τσοκάνης, Ματίγια, Ουεντραόγκο, Μεταξάς, Τσέλιος, Ντέλετιτς, Φερνάντεθ Πάολο, Φερνάντεθ Βίκτορ, Σταμένκοβιτς, Φαν Βέερτ

Οι διαιτητές του Βόλος – ΑΕΚ

  • Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
  • Βοηθοί: Ψαρρής (Ζακύνθου), Καλαμπόκης (Αιτ/νίας)
  • 4ος διαιτητής: Τσαγκαράκης (Χανίων)
  • VAR: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)
  • AVAR: Δημητριάδης (Μακεδονίας)

Σταμάτης Βούλγαρης: Για την ΑΕΚ δεν άλλαξε τίποτα
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X