Τεν Χαγκ: Αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφου του Sky Sports

Τεν Χαγκ: «Θα φέρω πίσω τις ένδοξες μέρες στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Να απαντήσεις σε ερωτήσεις δημοσιογράφου του Sky Sports αρνήθηκε στην συνέντευξη Τύπου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Έρικ Τεν Χαγκ.

Το Sky Sports αποτελεί έναν από τους κατόχους των εγχώριων δικαιωμάτων της Premier League στην Βρετανία.

Ωστόσο, ο δημοσιογράφος του Γκάρι Κότεριλ ενημερώθηκε δέκα λεπτά προτού αρχίσει η συνέντευξη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο προπονητικό της γήπεδο από τον υπεύθυνο Τύπου ότι δεν θα μπορούσε να κάνει ερωτήσεις στον Έρικ Τεν Χαγκ.

O ίδιος επέμεινε προσπαθώντας να κάνει τρεις ερωτήσεις στον Ολλανδό κόουτς των «κόκκινων διαβόλων», στην διάρκεια της 15λεπτης συνέντευξης Τύπου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Τεν Χαγκ όμως τον αγνόησε ενώ ο υπεύθυνος Τύπου δίπλα του επέλεξε άλλους δημοσιογράφους για να κάνουν ερωτήσεις.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, ο λόγος της περιφρόνησης αυτής δεν είναι άλλος, από την προσπάθεια που έκανε να μιλήσει στον πρώην τεχνικό του Άγιαξ έξω από το Σέλχαρστ Παρκ την περασμένη σεζόν, αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων του στους «κόκκινους διαβόλους».

Ο Τεν Χαγκ αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις του Κότεριλ, που παραγκωνίστηκε από έναν φύλακα. «Είμαι έκπληκτος» δήλωσε αρχικά ο Κότεριλ, για να προσθέσει στη συνέχεια τα εξής: «Υποθέτω ότι προσβλήθηκε από το σκηνικό στο Πάλας, αλλά έκανε τη δουλειά του και εγώ έκανα τη δουλειά μου προσπαθώντας να πάρω ένα σχόλιο. Φαντάζομαι μόνο αυτός ήταν ο λόγος. Δεν μου έχουν πει κάτι. Είδατε τί ειπώθηκε, αλλά δεν νομίζω ότι θα ήταν υπερβολικό άλμα να υποθέσουμε ότι επρόκειτο για αυτό».

ΑΕΚ Talk: Το πρωτάθλημα χάθηκε για την ΑΕΚ, ο πρώτος απολογισμός με τον Σταύρο Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X