Super League: Ασφαιρη... μοιρασιά στη Νεάπολη

Super League: Ασφαιρη... μοιρασιά στη Νεάπολη
Photo Credits: INTIME

Ιωνικός και Λεβαδειακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 0-0 στο πρώτο ματς της 2ης αγωνιστικής της Super League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο… μηδέν έμειναν Ιωνικός και Λεβαδειακός στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 2ης αγωνιστικής της Super League.

Μεγάλη ευκαιρία για τους Νικαιώτες η φάση του Άοσμαν στο 11ο λεπτό, με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι. Ο Σύριος ύστερα από απευθείας χτύπημα φάουλ βρήκε τη συμβολή των δοκαριών και  η μπάλα έφυγε άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι μετά τις δύσκολες στιγμές που πέρασαν στο πρώτο δεκάλεπτο, βγήκαν απ΄ το…καβούκι τους και «φλέρταραν» με το γκολ στο 14΄.

Ο Μάρκοβιτς ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τον Λεβαδειακό κατεβάζοντας… ρολά.

Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι είχαν κραυγαλέα φάση για γκολ στο 90΄ με πρωταγωνιστή τον Τσιριγώτη, το πλασέ του οποίου από το ύψος της μεγάλης περιοχής κι απέναντι από τον Χουτεσιώτη πέρασε άουτ.

To 0-0 «κλείδωσε» την αναμέτρηση με τις δύο ομάδες να κερδίζουν τον πρώτο τους βαθμό στη φετινή κούρσα του πρωταθλήματος.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Άοσμαν, Μασάς (66΄Λοβέρα), Ρομαό, Αντούνες, Μεντόσα (66΄Μεντόσα), Μάντζης, Ιωαννίδης (66΄Ελευθεριάδης).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Μάρκοβιτς, Κωνσταντινίδης, Τζημόπουλος (64΄Μπαχανάκ), Βινίσιους (85΄Λιάγκας), Βήχος, Μουτίνιο(46΄Λούα Λούα), Μεχία, Μπελμόντ, Βρακάς (85΄Τσιριγώτης), Δούμτσιος, Συμελίδης (75΄Χάμοντ).

AEK Τalk 13/5/24 -Στ. Καζαντζόγλου | enwsi.gr
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X