Επίσημα στην Τελστάρ ο Γιούσης!

Επίσημα στην Τελστάρ ο Γιούσης!
Photo Credits: INTIME

Ο Χρήστος Γιούσης είναι και επίσημα παίκτης της Τελστάρ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Χρήστος Γιούσης είναι και επίσημα παίκτης της Τελστάρ!

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός μετακόμισε στην Ολλανδία με κανονική μεταγραφή υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών. Ωστόσο, η ΑΕΚ έχει κρατήσει το 50% των δικαιωμάτων του 23χρονου ποδοσφαιριστή το συμβόλαιο του οποίου με την Ένωση τελείωνε το 2023.

Μάλιστα, ο Γιούσης ήταν πολύ πιθανό να κάνει ντεμπούτο με τη νέα του ομάδα ακόμα και σήμερα Παρασκευή (26/8) στο εντός έδρας ματς με την Χέλμοντ, αλλά η πτήση του καθυστέρησε και δεν θα αγωνιστεί.

H ανακοίνωση της Τελστάρ

Χρειάστηκε λίγος χρόνος, αλλά ο Χρήστος Γκιούσης είναι ένα Λευκό Λιοντάρι. Ο 23χρονος Έλληνας επιθετικός έρχεται άμεσα από την ΑΕΚ και υπέγραψε διετές συμβόλαιο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος με την άφιξή του», εξηγεί ο προπονητής. «Πέρασε καιρός και έπρεπε να κάνουμε υπομονή, αλλά χαίρομαι που ο Χρήστος είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις. Προτιμά να παίζει στη θέση 10. Θα δούμε στο μέλλον πού θα παίζει».

Ο Γκιούσης δεν έχει ακόμη δικαίωμα συμμετοχής αύριο, όταν τα Λευκά Λιοντάρια αντιμετωπίζουν τη Χέλμοντ Σπορ. Η μεταφορά του από την Ελλάδα δεν έφτασε εγκαίρως.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X