Super League: «Μάχη» στη Νίκαια με φόντο το πρώτο τρίποντο

Super League: «Μάχη» στη Νίκαια με φόντο το πρώτο τρίποντο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ιωνικός και Λεβαδειακός διασταυρώνουν απόψε (21:30 Cosmote Sport 2) τα ξίφη τους στη Νεάπολη, στο ματς με το οποίο «ανοίγει» η αυλαία της 2ης αγωνιστικής της Super League.
Στην πρώτη τους νίκη στοχεύουν Ιωνικός και Λεβαδειακός, οι οποίοι τίθενται απόψε αντιμέτωποι για την 2η αγωνιστική της Super League.

Ο Ιωνικός του Δημήτρη Σπανού, ο οποίος ξεκίνησε με ήττα στις υποχρεώσει του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Παναθηναϊκό θέλει να πανηγυρίσει στην έδρα του το πρώτο φετινό του τρίποντο. Ο Αιγιώτης προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει για την αναμέτρηση απέναντι στους Βοιωτούς, στις υπηρεσίες του ανέτοιμου Κάνιας, αλλά και στους Τσιριγώτη, Πογοσιάν και Κοκκίνη. Αντίθετα στην διάθεση του για το συγκεκριμένο ματς τέθηκε το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας ο Μάξι Λοβέρα.

Στον αντίποδα ο Λεβαδειακός του Γιάννη Ταουσιάνη, που επίσης ξεκίνησε με ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος αναζητά τους πρώτους του βαθμούς σε αυτό. Ο τεχνικός των Βοιωτών Γιάννης Ταουσιάνης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει κάποια βασική απουσία, κάτι που του δίνει την δυνατότητα να παρατάξει το καλύτερο δυνατό σχήμα απέναντι στους Νικαιώτες.

21:30 Ιωνικός – Λεβαδειακός (Cosmote Sport 2)

AEK Τalk 13/5/24 -Στ. Καζαντζόγλου | enwsi.gr
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X