Βόλος: Χτύπησε και απείλησε τη γυναίκα του ότι θα την σκοτώσει

Βόλος: Χτύπησε και απείλησε τη γυναίκα του ότι θα την σκοτώσει

Τη γυναίκα του χτύπησε και απείλησε ότι θα σκοτώσει ένας 45χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος ειδών τροφίμων στο Βόλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με γυναικοκτονία απείλησε ένας 45χρονος Αλβανός την ομοεθνή σύζυγό του 43 χρόνων.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα magnesianews.gr, ο 45χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος ειδών τροφίμων, που διατηρεί μαζί με τη σύζυγό του και τον 19χρονο γιο τους, μάλωσε προχθές (24/8) με τη γυναίκα και αφού την έβρισε, την απείλησε ότι θα την κάψει και θα τη σκοτώσει και θα έχει την τύχη των άλλων γυναικών που τις «καθάρισαν» οι άντρες τους (…) σύμφωνα με την καταγγελία της 43χρονης γυναίκας.

Στη συνέχεια την χτύπησε στο πρόσωπο δυνατά, με αποτέλεσμα η 43χρονη να έχει θολούρα για αρκετή ώρα μετά το χτύπημα. Ο άνδρας συνελήφθη και κρατήθηκε την Τετάρτη στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας και χθες το μεσημέρι οδηγήθηκε για να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου. Εναντίον του ασκήθηκε από την εισαγγελική αρχή ποινική δίωξη πλημμεληματικού χαρακτήρα για εξύβριση και απειλή, όπως και για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συζύγου με βάση τις διατάξεις του Ποινικού Κώδικα περί ενδοοικογενειακής βίας.

Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε για την ερχόμενη Τρίτη 30 Αυγούστου, λόγω απουσίας της γυναίκας που θα κατέθετε ως μάρτυρας κατηγορίας.

Ο άνδρας κατέθεσε στο Δικαστήριο ότι μέχρι την Τρίτη δεν θα μένει στο σπίτι με τη σύζυγό του, αλλά στο κατάστημα που διαθέτει, ενώ ο πρόεδρος του Τριμελούς του επέστησε την προσοχή να μην δημιουργήσει νέο επεισόδιο κατά της συζύγου του αυτές τις ημέρες, ενώ αφέθηκε ελεύθερος.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X