ΑΕΚ: Τα νέα πρόσωπα βγάζουν οργάνωση και καλή συνεργασία στις μεταγραφές

ΑΕΚ: Τα νέα πρόσωπα βγάζουν οργάνωση και καλή συνεργασία στις μεταγραφές
Photo Credits: INTIME

Κονέ, Αλβες, Κουχάρσκι, Αλμέιδα και πολλοί ακόμα στο σχεδιασμό δίνουν στην ΑΕΚ μέχρι τώρα οργάνωση και καλές συνεργασίες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην αρχή, θα μπορούσε να μοιάζει σχεδόν με ανέκδοτο. Ενας Πορτογάλος (αθλητικός διευθυντής), ένας Πολωνός (τεχνικός διευθυντής) και ένας Αργεντινός (προπονητής), μαζί με ένα αναβαθμισμένο στέλεχος (Κονέ), ήρθαν να συνεργαστούν στην ΑΕΚ και να τη βγάλουν από τα αδιέξοδα.

Ηταν μια διαδικασία που εξ αρχής προκαλούσε ενδιαφέρον, με βάση τις ισχυρές προσωπικότητες, το βιογραφικό και την πορεία του καθένα. Μέχρι τώρα πάντως, όλη αυτή η ιστορία δείχνει σοβαρή και επαγγελματική και τα αποτελέσματα είναι ενθαρρυντικά για την ΑΕΚ.

Μέχρι τώρα, ο σχεδιασμός της ΑΕΚ έχει καταφέρει να ενισχύσει την ομάδα με πέντε παίκτες υψηλού επιπέδου. Χωρίς κανείς να είναι βέβαιος για το πώς θα εξελιχθεί η σεζόν για τον καθένα, δεν μπορεί να αρνηθεί πως οι υπεύθυνοι μεταγραφών της Ενωσης, έντυσαν στα «κιτρινόμαυρα» παίκτες με σπουδαίο βιογραφικό, παραστάσεις από τοπ επίπεδο και με στοιχεία που δείχνουν, πως μπορούν να συμβάλουν ουσιαστικά στην αναμόρφωση της ομάδας.

Δεν είναι μόνο οι προσθήκες – όπου και πέρυσι η ΑΕΚ κινήθηκε σε υψηλά επίπεδα, ασχέτως κάποιων λανθασμένων εκτιμήσεων που στοίχισαν πολύ – αλλά και οι αποχωρήσεις.

Δείτε περισσότερα για τη συνεργασία των ανθρώπων της ΑΕΚ.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X