Οι αποφάσεις της αγγλικής ομοσπονδίας για το επεισόδιο Τούχελ - Κόντε

Οι αποφάσεις της αγγλικής ομοσπονδίας για το επεισόδιο Τούχελ - Κόντε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η FA έκρινε ότι ο Τόμας Τούχελ ήταν εκείνος που υποκίνησε το επεισόδιο με τον Αντόνιο Κόντε στο ντέρμπι της Τσέλσι με την Τότεναμ.

Μάλιστα η αρμόδια επιτροπή Tιμώρησε τον Τόμας Τούχελ και τον Αντόνιο Κόντε για το περιστατικό με την χειραψία τους, εξέδωσε το σκεπτικό των αποφάσεων.

Συγκεκριμένα, ο Γερμανός τεχνικός τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική μακριά από τον πάγκο της Τσέλσι, ενώ από την άλλη ο Ιταλός προπονητής τιμωρήθηκε μονάχα με πρόστιμο. Επίσης η FA μελέτησε τις επιστολές των δύο κορυφαίων προπονητών, προκειμένου να πάρει την τελική της απόφαση.

Το αρμόδιο όργανο της αγγλικής ομοσπονδίας θεώρησε πως ο Τούχελ είχε την ευθύνη και γι’ αυτόν τον λόγο τον τιμώρησε πιο βαριά: “Είναι ξεκάθαρο πως ο Τούχελ ξεκίνησε την σύγκρουση, κρατώντας παρατεταμένα το χέρι του Κόντε και τραβώντας τον. Εάν δεν είχε κρατήσει το χέρι του Κάντε, η σύγκρουση δεν θα είχε προκύψει.

Σοβαρή ΑΕΚ, κέρδισε άνετα τον Άρη 2-0 | AEK Τalk 14/4/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X