Στην ΑΕΚ ο παικταράς Τιμ Φρέιζερ!

Στην ΑΕΚ ο παικταράς Τιμ Φρέιζερ!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τον Τιμ Φρέιζερ

Η ΑΕΚ έκανε δικό της τον Τιμ Φρέιζερ!

Οι τελικοί υποψήφιοι για την ενίσχυση της Ένωσης ήταν ο Φρέιζερ και άλλος ένας παίκτης, που δεν έγινε γνωστό το όνομα του. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ βρίσκονταν σε διαπραγματεύσεις και με τους δύο, έχοντας φτάσει την κατάσταση σε ένα καλό επίπεδο συνεννόησης. Τελικά αποφασίστηκε, μαζί με τον Ηλία Καντζούρη, να «φουλάρουν» για την απόκτηση του Φρέιζερ και σήμερα ανακοινώθηκε.

Ο 32χρονος Αμερικανός είναι καθαρός άσος και καλύτερος playmaker σε σχέση με τον άλλο υποψήφιο, ενώ μέτρησε και ότι είναι πολύ έμπειρος, αφού θα περάσει για πρώτη φορά τον Ατλαντικό, για να έρθει στην Ευρώπη και θα είναι κάτι που θα βοηθήσει στην πιο γρήγορη προσαρμογή του.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ

H AEK BC ανακοινώνει, ότι ο Τιμ Φρέιζερ (Tim Frazier) συνήψε συμφωνία με τη «Βασίλισσα».

Ο Αμερικανός γκαρντ υπέγραψε σήμερα (24/08) συμβόλαιο έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Τιμ Φρέιζερ γεννήθηκε στο Waco του Τέξας, την 1η Νοεμβρίου του 1990. Ο ύψους 1,83 μ. γκαρντ αποφοίτησε από το Penn State το 2014, όπου και ήταν εκ των ηγετών της ομάδας του, μετρώντας την τελευταία του χρονιά 14.1 πόντους, 4.2 ριμπάουντ και 5.1 ασίστ.

Τη σεζόν 2014-15 έκλεψε τις εντυπώσεις στη D League, με τη φανέλα των Maine Celtics, έχοντας 16 πόντους, 7.1 ριμπάουντ και 9.5 ασίστ, όπου και κατέκτησε το πρωτάθλημα, όντας ο MVP του Πρωταθλήματος, κερδίζοντας έτσι συμβόλαια μικρής διάρκειας σε Philadelphia 76ers και Portland Blazers. Στο Πόρτλαντ, αγωνίστηκε σε 32 αγώνες της επόμενης χρονιάς, κλείνοντας τη σεζόν στη Νέα Ορλεάνη, για λογαριασμό των Pelicans.

Τη χρονιά 2016-2017 κατέγραψε 65 συμμετοχές στο NBA, έχοντας σημαντική συνεισφορά στην πορεία της ομάδας, ενώ ένα χρόνο μετά πήρε μεταγραφή στους Washington Wizards, όπου και έπαιξε σε 59 αγώνες. Το 2018 επέστρεψε στους Pelicans, ενώ έκλεισε τη χρονιά στο Milwaukee, αγωνιζόμενος με τη φανέλα των Bucks.

Από το 2019 έως και σήμερα έχει αγωνιστεί κατά σειρά στους Detroit Pistons, Memphis Grizzlies, Orlando Magic και Cleaveland Cavaliers.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X