Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαγκ συμμετείχε στο εξαντλητικό τρέξιμο 13,8 χλμ που διέταξε ως τιμωρία

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: O Τεν Χαγκ διέψευσε για Αρναούτοβιτς - «Έχουν γραφτεί 250 ονόματα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ τεν Χαγκ, έδωσε το παράδειγμα στους αστέρες της ομάδας του, συμμετέχοντας μαζί τους στο τρέξιμο 13,8 χλμ που τους έβαλε ως τιμωρία μετά την ντροπιαστική ήττα από την Μπρέντφορντ.

Όπως έχει γίνει γνωστό ο Ολλανδός τεχνικός διέταξε τους παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κάνουν επιπλέον τρέξιμο στην προπόνηση που ακολούθησε της ντροπιαστικής ήττα τους με 4-0 από την Μπρέντφορντ στις 13 Αυγούστου. Τα στατιστικά του αγώνα έδειξαν ότι η Γιουνάιτεντ είχε τρέξει 13,8 χιλιόμετρα λιγότερα από την Μπρέντφορντ κι έτσι ο Τεν Χαγκ διέταξε τους παίκτες του να αναπληρώσουν την απόσταση ακυρώνοντας το ρεπό της Κυριακής.

Οι παίκτες της Γιουνάιτεντ δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένοι, αλλά ο Τεν Χαγκ έκανε το ασυνήθιστο βήμα να συμμετέχει και ο ίδιος στο τρέξιμο υπογραμμίζοντας έτσι ότι όλοι ήταν υπεύθυνοι για εκείνο το αποτέλεσμα και μοιράζονται την ευθύνη.

Τους είπε ότι ήταν μέλος της ομάδας, οπότε έπρεπε να μοιραστεί την τιμωρία, ωστόσο, στη συνέχεια δυσκολεύτηκε να αντέξει όλη την απόσταση. Σε κάθε περίπτωση όμως η κίνηση κέρδισε τους παίκτες της ομάδας, ακόμα και εκείνους που δεν είχαν πειστεί για τον Ολλανδό κόουτς.

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X