Ούτε και ο Παναιτωλικός δεν θα δίνει εισιτήρια σε φιλοξενούμενους!

Ούτε και ο Παναιτωλικός δεν θα δίνει εισιτήρια σε φιλοξενούμενους!
Photo Credits: INTIME

Ο Παναιτωλικός μπαίνει στο χορό των ομάδων που δεν θέλουν να δίνουν εισιτήρια στους φιλοξενούμενους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρότι οι οπαδοί της ΑΕΚ βρέθηκαν στη Λαμία το Σάββατο για το πρώτο παιχνίδι της Ένωσης φέτος, η ομάδα της Φθιώτιδας προσπάθησα να τος αποτρέψει να δώσουν το παρών.

Η Λαμία δεν έδινε αρχικά εισιτήρια, στη συνέχεια αποφάσισε να δώσει, μετά έκλεισε νωρίς τη διάθεση των εισιτηρίων και το Σάββατου μπορούσε κάποιος να πάρει μόνο μέσω ίντερνετ.

Την προσπάθεια να μην υπάρχουν οργανωμένοι φιλοξενούμενοι στα γήπεδα της επαρχίας συνεχίζει και ο Παναιτωλικός.

Ο Παναιτωλικός δεν θα χορηγήσει επίσημα εισιτήρια στους φιλάθλους του Άρη, για το παιχνίδι της Κυριακής (28/8 – 19:00) σύμφωνα με ανακοίνωση από την ομάδα του Αγρινίου.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός κάνει γνωστό ότι λόγω των ιδιαιτεροτήτων του γηπέδου και το θεσμικό πλαίσιο μετακίνησης φιλάθλων που υφίσταται, δεν μπορεί να διαθέσει εισιτήρια σε φιλάθλους φιλοξενούμενης ομάδας. Η απόφαση ισχύει για όλη την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν. Εξυπακούεται ότι δεν θα αιτηθεί εισιτήρια στους εκτός έδρας αγώνες της ομάδας μας.

Για τον αγώνα της Κυριακής 28.08.2022 με αντίπαλο τον Άρη, δικαίωμα εισόδου έχουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας. ΕΝΑ απλό εισιτήριο για τον συγκεκριμένο αγώνα μπορούν να προμηθευτούν ΜΟΝΟ όσοι έχουν αγοράσει εισιτήρια διαρκείας σε κάποια από τις τρεις προηγούμενες σεζόν (έστω μία φορά από το 2019 έως και εφέτος).

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X