Μπρούνο: «Ο Κριστιάνο μπορεί να μας βοηθήσει με πολλά γκολ, είναι δική του απόφαση»

Μπρούνο: «Ο Κριστιάνο μπορεί να μας βοηθήσει με πολλά γκολ, είναι δική του απόφαση»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μπρούνο Φερνάντες μίλησε για την φημολογία που έχει αναπτυχθεί για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τονίζοντας ότι ο 37χρονος σταρ μπορεί να προσφέρει πολλά ακόμη στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Πορτογάλος μέσος των Κόκκινων Διάβολων, μίλησε στο «Eleven Sports» για τις φήμες που θέλουν τον Ρονάλντο να έχει ζητήσει την μεταγραφή του από την Γιουνάιτεντ, σημειώνοντας ότι ο καταλληλότερος για να μιλήσει για το θέμα είναι ο ίδιος ο Κριστιάνο.

«Υπάρχουν πολλές εικασίες, αλλά δεν υπάρχει κανείς καλύτερος από τον Κριστιάνο για να μιλήσει για αυτό. Μπορεί να ξέρω ένα ή δύο πράγματα, αλλά δεν θα είμαι αυτός που θα μιλήσει», ανέφερε αρχικά ο Μπρούνο Φερνάντες για να συνεχίσει:

«Προς το παρόν είναι παίκτης της Γιουνάιτεντ, δεν ξέρω για το μέλλον του, αν θα φύγει ή αν θα μείνει. Όπως είπε, θα μιλήσει σύντομα, και θα έχουμε χρόνο να ακούσουμε τι έχει να πει.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που δεν θα ήθελε να μην μείνει στην Γιουνάιτεντ ο Κριστιάνο. Μπορεί να συνεχίσει σε υψηλό επίπεδο και να μας δώσει πολλά γκολ, αλλά είναι δική του απόφαση.

Πρέπει να σεβαστούμε αυτό που θέλει. Αν θέλει να μείνει, θα είμαστε χαρούμενοι για αυτό, αν θέλει να φύγει επειδή πιστεύει ότι είναι καλύτερο για αυτόν, θα είμαι προσωπικά χαρούμενος για αυτόν.

Το πιο σημαντικό είναι ότι είναι εντάξει, παραμένει στο υψηλότερο επίπεδο και κάνει τη χώρα μας περήφανη», ανέφερε ο Μπρούνο Φερνάντες.

Κώστας Τσίλης: Η ΑΕΚ για κάποιες κινήσεις, δεν γίνεται να μην βιαστεί
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X