Η ΑΕΚ γέννησε μια πολύ δυνατή φιλία

Η ΑΕΚ γέννησε μια πολύ δυνατή φιλία
Photo Credits: INTIME

Ο Στίβεν Τσούμπερ και ο Λάζαρος Ρότα συναντήθηκαν πέρυσι στην ΑΕΚ χωρίς να έχουν κανένα κοινό μεταξύ τους και μέσα σε χρόνο… μηδέν έγιναν αχώριστοι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ένας (λέγε με Τσούμπερ), είναι στα 31 του χρόνια, κουβαλά μια μεγάλη καριέρα κυρίως στα γερμανικά γήπεδα και πέρυσι ήρθε στην ΑΕΚ ως η κορυφαία μεταγραφική της κίνηση.

Ο άλλος (λέγε με Ρότα) μόλις σήμερα έκλεισε τα 25 του χρόνια, έκανε μόλις πριν δυο σεζόν το ποδοσφαιρικό του ξεπέταγμα στο ολλανδικό πρωτάθλημα και η μεταγραφή του στην ΑΕΚ ήταν μια ευκαιρία που έπρεπε να “αρπάξει”.

Με μια πρώτη ματιά, οι δυο τους όχι απλώς δεν έχουν κοινά, αλλά είναι και δυο διαφορετικοί ποδοσφαιρικοί κόσμοι. Κι όμως, από το πρώτο αντάμωμα που είχαν στα Σπάτα, έδειχναν να “κολλάνε”. Έπαιξε τον ρόλο του, πως οι… διαδρομές τα έφερναν έτσι, που Τσούμπερ και Ρότα πήγαιναν μαζί στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ.

Δείτε περισσότερα για τη φιλία Τσούμπερ και Ρότα στην ΑΕΚ.

Σταμάτης Βούλγαρης: Για την ΑΕΚ δεν άλλαξε τίποτα
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X