Τέλος στο σίριαλ: Ο Ντουράντ μένει στους Νετς!

Τέλος στο σίριαλ: Ο Ντουράντ μένει στους Νετς!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από τις 30 Ιουνίου, όταν και ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει μέσω ανταλλαγής από το Μπρούκλιν, ο Κέβιν Ντουράντ έγινε το απόλυτο πρόσωπο του καλοκαιριού.

Η επιθυμία του να αποχωρήσει από την ομάδα της Νέας Υόρκης άνοιξε ένα κεφάλαιο με δεκάδες φήμες και δημοσιεύματα σχετικά με το επόμενο βήμα του. Το οποίο όμως θα είναι στην ομάδα που αγωνιζόταν την τελευταία τριετία, τους Μπρούκλιν Νετς.

Η τελευταία πράξη του… δράματος παίχτηκε με πρωταγωνιστή τον Σον Μαρκς. Για την ακρίβεια, ο GM της ομάδας με δήλωσή του τόνισε πως ο ιδιοκτήτης των Νετς, Τζόε Τσάι, ο ίδιος, αλλά και ο head coach της ομάδας, Στιβ Νας, συναντήθηκαν με τον Ντουράντ και τον εκπρόσωπό του, Ριτς Κλέιμαν και αποφάσισαν από κοινού να πορευτούν μαζί.

Μια εξέλιξη που δείχνει πως δόθηκαν αμοιβαίες υποχωρήσεις, με την πλευρά του Ντουράντ να πείθεται εν τέλει να συνεχίσει στην ομάδα, παρά το γεγονός πως στο τελευταίο ραντεβού του με τον ιδιοκτήτη της ομάδας είχε ξεκαθαρίσει πως επιθυμούσε την αποχώρηση των Νας-Μαρκς από την ομάδα.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X