Ιστορική στιγμή στην Ουκρανία: Πρώτο ματς πρωταθλήματος έπειτα από 9 μήνες

Ιστορική στιγμή στην Ουκρανία: Πρώτο ματς πρωταθλήματος έπειτα από 9 μήνες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Σαχτάρ Ντόνετσκ και η Μέταλιστ 1925 έδωσαν σήμερα (23/8) τον πρώτο ποδοσφαιρικό αγώνα στην Ουκρανία μετά από εννέα ολόκληρους μήνες, κι ενώ η χώρα συνεχίζει να δέχεται την επίθεση της Ρωσίας.

Η αναμέτρηση, η οποία έγινε στο Ολυμπιακό Στάδιο του Κιέβου χωρίς θεατές, ολοκληρώθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα και αποτέλεσε το εναρκτήριο παιχνίδι του ουκρανικού πρωταθλήματος για την περίοδο 2022-23. Η περσινή σεζόν δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, καθώς μετά τη χειμερινή διακοπή, στα τέλη Νοεμβρίου, οι ομάδες επρόκειτο να επιστρέψουν στη δράση την άνοιξη, όμως η έναρξη της ρωσικής εισβολής οδήγησε στην οριστική διακοπή του πρωταθλήματος.

Ο εναρκτήριος αγώνας συμπίπτει με την εθνική εορτή της Ουκρανίας, παράλληλα όμως έρχεται σε μία στιγμή που η πρεσβεία των ΗΠΑ στο Κίεβο προειδοποιεί για επικείμενη αύξηση της ρωσικής επιθετικότητας, με όξυνση των βομβαρδισμών. Για το λόγο αυτό, και μέχρι νεωτέρας, οι αγώνες του πρωταθλήματος θα διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών και μόνο σε γήπεδα που διαθέτουν καταφύγια, ώστε να προφυλαχθούν οι συμμετέχοντες σε περίπτωση βομβαρδισμού. Οι περισσότεροι αγώνες προγραμματίζεται να γίνουν στο Κίεβο και τις γύρω περιοχές.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X