Η ίδια η ΑΕΚ πρέπει να «προφυλάσσει» το «δέσιμο» κόσμου-ομάδας

Η ίδια η ΑΕΚ πρέπει να «προφυλάσσει» το «δέσιμο» κόσμου-ομάδας
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Καπετανάκος γράφει στο blog του στο enwsi.gr για την δύσκολη ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε στην ΑΕΚ και πως πρέπει να αντιμετωπιστεί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η κοινωνία της ΑΕΚ βρήκε ακόμη ένα σημείο τριβής. Κατόρθωμα.

Μια μεγάλη οικογένεια, που τσακώνεται για το παραμικρό ανά πάσα στιγμή. Όπως κάνουν οι οικογένειες… Να πω την αλήθεια μου και εμένα δεν μου άρεσε το ύφος της ανακοίνωσης της ΠΑΕ ΑΕΚ για τα εισιτήρια διαρκείας και περίμενα η διοίκηση να «γλυκάνει» τον κόσμο με 1-2 τρόπους. Δεν το έκανε. Ως εκεί όμως. Μην πάμε στο άλλο άκρο. Η ΑΕΚ δεν «αντέχει» να «σπάσει» το «δέσιμο» ομάδας-κόσμου. Και αυτό πρέπει να το μετρούν και το θυμούνται όλοι εντός γραφείων…

Η Λαμία ήταν ακόμη μία ένδειξη ότι με την αύρα της νέας ΑΕΚ στο χορτάρι μπορούν και στα δύσκολα να πάνε όλα καλά. Ο κόσμος έδειξε για ακόμη μία φορά ότι θα είναι δίπλα της. Στη Λαμία το Σάββατο αντιλαμβανόσουν από πολλές ώρες πριν την σέντρα, στους δρόμους της πόλης, ότι η αύρα ήταν διαφορετική μετά τα 2 τελευταία «μαύρα» χρόνια.

Ηταν ένα λάθος, πάει τελείωσε…

Ο κόσμος της ΑΕΚ έχει υποφέρει πολύ διαχρονικά, έχει «ταλαιπωρηθεί» όπως κανείς άλλος σε «ξένες» κατηγορίες, δύσκολες καταστάσεις και είναι ακόμη εδώ. Αυτό έπρεπε να εκτιμηθεί διαφορετικά από τη διοίκηση τώρα, διότι αυτός ο κόσμος, ακόμη και σε αυτές τις τιμές έδειξε το συναίσθημα ότι το μετρά πολύ παραπάνω από την τσέπη του. Γνωρίζω φίλους που χρεώθηκαν για την ΑΕΚ για αυτό το διαρκείας, γνωρίζω και άλλους που είχαν την πρόθεση να χρεωθούν και δεν τα κατάφεραν. Αυτός ο κόσμος λοιπόν αξίζει μία πιο ανθρώπινη και γλυκιά προσέγγιση. Ήταν ένα λάθος, πάει τελείωσε. Επαναλαμβάνω δεν «αντέχει» η ΑΕΚ να «σπάσει» αυτό το «δέσιμο» τώρα.

Και σίγουρα γνώριζαν όλοι στην ΑΕΚ και πρώτος ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ότι κανείς φίλος της ΑΕΚ δεν θα γυρίσει το διαρκείας του επειδή θα παίξει η ομάδα στην Ριζούπολη δύο παιχνίδι και θα δει μίνιμουμ το 1 από τα 2.

Η ίδια η ΑΕΚ πρέπει να «προφυλάσσει» το «δέσιμο» κόσμου-ομάδας

Θα γίνουν τα δύο ματς στην Ριζούπολη και μετά θα μπει στο νέο της γήπεδο, το οποίο έφτιαξε μόνος του με ότι κατάφερε ο ίδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Και κανείς δεν του το αφαιρεί αυτό.

Λίγο ακόμη υπομονή και όλα θα έχουν ξεχαστεί σε ένα μήνα. Μακάρι να έχουν ξεχαστεί δηλαδή… Μακάρι να δει και ο κόσμος τις μεταγραφές που… αρμόζουν στην νέα ΑΕΚ και στο νέο γήπεδο και να μπει με τον ενθουσιασμό που αξίζει σε όλους. Δεν πρέπει η διοίκηση να βλέπει… απέναντι τον κόσμο και αντίστοιχα ο κόσμος… απέναντι τη διοίκηση. Είναι επικίνδυνο όλο αυτό και στην ΑΕΚ έχουμε ζήσει δυστυχώς τα πάντα.

Επειδή έζησα την Ολλανδία από κοντά και πως ο κόσμος αγκάλιασε την νέα ΑΕΚ παρότι βρισκόταν πολλά χιλιόμετρα μακριά, δεν αξίζει τώρα να «χαλάσει» όλο αυτό. Η φετινή σεζόν μυρίζει… μπαρούτι και η ΑΕΚ πρέπει να είναι ενωμένη. Όσο κλισέ και αν ακούγεται αυτό.

ΥΓ: Αγωνιστικά η ΑΕΚ δεν με ενθουσίασε στη Λαμία. Αν καταφέρνει να το κάνει αυτό κερδίζοντας 0-3 σκληροτράχηλες ομάδες τότε πάει καλά, αλλά αυτό δεν φτάνει. Με το Βόλο το ματς είναι διαφορετικό και πρέπει όλο αυτό να «διαβαστεί» διαφορετικά. Το 3-5-2 με τον τρόπο που παίζει ο Βόλος και με τις αποστάσεις στα άκρα θέλει μεγάλη προσοχή…

ΥΓ1: Η πρώτη εκπομπή με τον Βασίλη Μπορμπόκη ήταν μάθημα για όλους. Κάθε Δευτέρα στις οθόνες σας θα έχετε την ευκαιρία να μαθαίνετε (μαθαίνουμε) πολλά πράγματα για την ΑΕΚ εντός γηπέδου από έναν άνθρωπο που ξέρει το αντικείμενο και γνωρίζει πως να το αναλύει.

ΥΓ2: Οι μεταγραφές συνεχίζουν να αργούν. Ο Ματίας Αλμέιδα έχει ζητήσει παίκτες με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, υπάρχει καθυστέρηση την οποία ελπίζω και εύχομαι να μην πληρώσει η ομάδα. Θα γίνουν όμως και… έξτρα πραγματάκια. Να γίνουν όμως έγκαιρα.

ΥΓ3: Η ΑΕΚ ανεξαρτήτου Αλμέιδα και εισηγήσεων του, πρέπει να πάρει φορ οπωσδήποτε. Φορ με γκολ.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X