ΑΕΚ: Στην τελική ευθεία για τον 6ο ξένο - 2 οι υποψήφιοι γκαρντ!

ΑΕΚ: Στην τελική ευθεία για τον 6ο ξένο - 2 οι υποψήφιοι γκαρντ!
Photo Credits: INTIME

Φρέιζιερ και άλλος ένας οι τελικές επιλογές

Η ΑΕΚ ξεκινάει την προετοιμασία της νέας σεζόν σήμερα στο Λιόσια με όσους διαθέσιμους παίκτες έχει. Ταυτόχρονα ψάχνει την αγορά για την 6η και τελευταία προσθήκη ξένου παίκτη που θα κάνει στην περιφέρεια.

Εδώ και καιρό οι άνθρωποι της ΑΕΚ μελετάνε αρκετές περιπτώσεις, αλλά με υπομονή καθώς θέλουν να βρουν τον παίκτη που ταιριάζει όσο πιο πολύ γίνεται στα χαρακτηριστικά που χρειάζεται η ομάδα. Έτσι μετά από εξονυχιστικό έλεγχο οι πληροφορίες λένε ότι η ΑΕΚ έχει καταλήξει στους 2 εκλεκτούς, αφού κόπηκαν αρκετοί παίκτες.

Οι διαπραγματεύσεις γίνονται και με τους 2 ώστε να είναι έτοιμοι για παν ενδεχόμενο, όμως σίγουρα υπάρχει προτίμηση. Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, ο ένας παίκτης είναι ο Τιμ Φρέιζιερ, με μεγάλη θητεία σε 7 ομάδες του ΝΒΑ. Ο Αμερικανός (31, 1.83) την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 12 αναμετρήσεις με την φανέλα των Ορλάντο Μάτζικ και Κλίβελαντ Καβαλίερς έχοντας 3.2 πόντους και 2.8 ασίστ.

Παρόλα αυτά, ο Φρέιζιερ είναι η δεύτερη επιλογή που «κοιτάζει» η ΑΕΚ, καθώς έχει βρει κάτι καλύτερο. Οι διαπραγματεύσεις με τον άλλο στόχο, το όνομα του οποίου κρατιέται σαν επτασφράγιστο μυστικό, είναι πιο προχωρημένες και αναμένεται να έχουν είτε θετική είτε αρνητική κατάληξη τις επόμενες 24 ώρες. Αν είναι αρνητική η κατάληξη η Ένωση θα στραφεί στον Φρέιζιερ. Όπως και να έχει είναι σίγουρο ότι μέσα στις επόμενες ημέρες η ΑΕΚ θα έχει αποκτήσει τον 6ο ξένο της και θα τον φέρει στην Ελλάδα για την προετοιμασία.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σταμάτης Βούλγαρης: Η ΑΕΚ οφείλει να κινηθεί γρήγορα μεθοδικά και ουσιαστικά
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X