Μουκουντί: «Έπρεπε να αποχωρήσω από την Σεντ Ετιέν, είχα πολλά να δώσω»

Μουκουντί: «Έπρεπε να αποχωρήσω από την Σεντ Ετιέν, είχα πολλά να δώσω»
Photo Credits: INTIME

Ο Αρόλντ Μουκουντί μίλησε για τη θητεία του στην Σεντ Ετιέν, από όπου και αποχώρησε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Μία συνέντευξη παραχώρησε ο Αρόλντ Μουκουντί, εκεί όπου μίλησε για την ΑΕΚ αλλά και τον τρόπο που έφυγε από την Σεντ Ετιέν.
Ο Καμερουνέζος διεθνής στόπερ, μιλώντας στη γαλλική ιστοσελίδα «90 Football», είπε αρχικά τα εξής:

«Την περασμένη σεζόν δεν βρέθηκα στο καλύτερο μου επίπεδο απόδοσης. Ξέρω πολύ καλά τι είμαι ικανός να κάνω. Υπήρχε επίσης αυτός ο περίγυρος, αυτή η αίσθηση γύρω από το κλαμπ που ήταν άσχημη. Εξάλλου, αυτή συνεχίζεται και φέτος. Ήξερα ότι έπρεπε να αλλάξω περιβάλλον. Το είχα πει -εξάλλου- και σε αρκετούς από τους συμπαίκτες μου που βρίσκονται ακόμα στην ομάδα, ότι για το καλό του καθενός έπρεπε κάποια να ψάξουν να βρουν κάτι άλλο, να αλλάξουν αέρα».

Έπειτα, ο 24χρονος άσος τόνισε: «Αυτό μπορεί να τους κάνει καλό. Τα τελευταία τρία χρόνια είχαμε σχεδόν το ίδιο έμψυχο δυναμικό. Φυσιολογικά, το γκρουπ είχε αρχίσει να έχει τριβές και έπρεπε να γίνει μία ανανέωση με πολλούς νέους ποδοσφαιριστές και έναν νέο προπονητή.

Στο κάτω – κάτω έπρεπε να αλλάξουν πολλά πράγματα. Σε προσωπικό επίπεδο ήξερα ότι ήταν υποχρεωτικό να αποχωρήσω. Έχω μεγάλη διάθεση να αποδώσω καλά. Ήταν υποχρεωτικό για μένα να αλλάξω ομάδα».

Όσον αφορά στην Σεντ Ετιέν, είπε: «Είμαι υποστηρικτής της Σεντ Ετιέν, καταλαβαίνω ότι η κατάσταση στην ομάδα είναι περίπλοκη και τώρα το μόνο που χρειάζεται, είναι υπομονή. Είναι ένας ολόκληρος σύλλογος που πρέπει να ανασυγκροτηθεί. Θέλει υπομονή για να επιστρέψεις σε μία καλή βάση και να πας για την άνοδο.

Η εικόνα της ομάδας αυτή τη στιγμή είναι η συνέχεια της περασμένης σεζόν και θέλω να πω ακόμη και των δύο-τριών προηγούμενων», υπογράμμισε ο νεοαποκτηθείς αμυντικός της Ένωσης σημειώνοντας πως «η Σεντ Ετιέν παίζει τις τρεις τελευταίες σεζόν για την παραμονή».

Και καταλήγοντας, το «θηρίο» υπογράμμισε πως: «Αναπόφευκτα όταν έχεις την ίδια ομάδα και παίζεις πολλές σεζόν για την παραμονή, κάποια στιγμή αν δεν υπάρχει φρέσκο ​​αίμα, νέοι παίκτες, οι παίκτες σκάνε».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X