«Τελειώνει» οριστικά ο Πλάνιτς για την ΑΕΚ, η Αλ Αΐν πληρώνει τη ρήτρα και τον αγοράζει άμεσα από τη Μακάμπι Χάιφα

«Τελειώνει» οριστικά ο Πλάνιτς για την ΑΕΚ, η Αλ Αΐν πληρώνει τη ρήτρα και τον αγοράζει άμεσα από τη Μακάμπι Χάιφα

Όπως όλα δείχνουν ο Μπόγκνταν Πλάνιτς θα συνεχίσει την καριέρα του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για λογαριασμό της Αλ Αΐν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση του Μπόγκνταν Πλάνιτς που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Αΐν.

Η ομάδα των ΗΑΕ φέρεται να ενημέρωσε την Μακάμπι πως θα πληρώσει την ρήτρα που σύμφωνα με τους Ισραηλινούς ανέρχεται στα 2.000.000 ευρώ και βέβαια δίνει και το συμβόλαιο που θέλει ο παίκτης και τον κάνει δικό της. Μάλιστα οι  πληροφορίες αναφέρουν πως η κίνηση αυτή της Αλ Αίν θα γίνει σήμερα και ο παίκτης δεν θα προλάβει να παίξει ούτε στην ρεβάνς με τον Ερυθρό Αστέρα για το Τσάμπιονς Λιγκ που θα κρίνει ποια ομάδα θα αγωνιστεί στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Η Μακάμπι λοιπόν εισπράτει τα χρήματα που ήθελε όμως χάνει τον παίκτη πιθανότατα πριν από το κρισιμότερο παιχνίδι της σεζόν αφού τόσο αυτός όσο και η επόμενη ομάδα του δεν θα θέλουν να ρισκάρουν την συμμετοχή του σε ένα τόσο δυνατό παιχνίδι. Το πρωτάθλημα στα Εμιράτα ξεκινάει στις 2 Σεπτεμβρίου.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X