ΑΕΚ: Σε προχωρημένες επαφές για ακραίο και φορ

ΑΕΚ: Σε προχωρημένες επαφές για ακραίο και φορ

Στο τελικό στάδιο βρίσκονται οι συζητήσεις της ΑΕΚ για την απόκτηση ακραίου και σέντερ φορ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον οργανισμό της  ΑΕΚ αναμένονται εξελίξεις για την απόκτηση ακραίου και σέντερ φορ, αφού οι επαφές βρίσκονται σε καλό επίπεδο.

Η προσθήκη ενός παίκτη που θα μπορεί να παίζει όλη τη δεξιά πλευρά σε ρόλο μπακ-χαφ αλλά και ως καθαρό εξτρέμ κερδίζει πόντους για τους «κιτρινόμαυρους». Η λύση του Νίκλας Ελίασον, που είναι υπό παραχώρηση από τη Νιμ αλλά παίζει περισσότερο από αριστερά, δεν έχει επιβεβαιωθεί ότι παραμένει στα υπόψη, αλλά σουηδική Μέσα αναφέρουν πως ο 26χρονος άσος είναι θετικός να παίξει στην Ελλάδα.

Στην Ένωση συνεχίζουν να τσεκάρουν στην αγορά για σέντερ φορ με χαρακτηριστικά που θα συμπληρώνουν αυτά του Σέρχιο Αραούχο, ώστε να μπορούν ακόμη και να παίζουν μαζί σε κάποια σχήματα. Παράλληλα, ανοιχτό παραμένει το θέμα του Μπόγκνταν Πλάνιτς και ένας πιθανός αποκλεισμός της Μακάμπι Χάιφα από τον Ερυθρό Αστέρα απόψε στα playoffs του Champions League (οι Ισραηλινοί είχαν νικήσει με 3-2 στο πρώτο ματς) θα μπορούσε να φέρει εξελίξεις στην υπόθεση.

Στα αγωνιστικά, ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς συνέχισε πρόγραμμα αποφόρτισης αλλά εκτιμάται πως σύντομα θα μπει σε φουλ ρυθμούς και θέτει υποψηφιότητα να αγωνιστεί στο ματς του Σαββάτου με τον Βόλο στη Ριζούπολη. Ομοίως και ο Αρόλντ Μουκουντί, ο οποίος είναι σε αρκετά καλό βαθμό ετοιμότητας και ο Ματίας Αλμέιδα θέλει το συντομότερο να του δώσει αγωνιστικό ρυθμό.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X