ΑΕΚ: Έτσι θα μπουν οι κάτοχοι διαρκείας στην Ριζούπολη με Βόλο και ΠΑΣ Γιάννινα - Πως δίνεται προτεραιότητα

Ανατροπή: Η ΑΕΚ δηλώνει έδρα την Ριζούπολη με Βόλο και ΠΑΣ Γιάννινα!
Photo Credits: INTIME

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ για τα εισιτήρια για τον αγώνα με το Βόλο στη Ριζούπολη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια για το ματς με το Βόλο, το οποίο θα γίνει στη Ριζούπολη, το Σάββατο, αλλά και για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα που ακολουθεί αμέσως μετά εντός έδρας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας θα έχουν προτεραιότητα για το συγκεκριμένο ματς.

Συγκεκριμένα, όσοι οπαδοί της ΑΕΚ κάτοχοι διαρκείας επιθυμούν να παρακολουθήσουν από κοντά το παιχνίδι ΑΕΚ-Βόλος, θα πρέπει να επισκεφθούν την ειδική πλατφόρμα που θα «ανέβει» στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας το μεσημέρι της Τρίτης 23 Αυγούστου.

Σε περίπτωση που η ζήτηση από την πλευρά των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας είναι μεγαλύτερη από τις διαθέσιμες θέσεις στην Ριζούπολη, όσοι δεν εξυπηρετηθούν στον αγώνα με τον Βόλο θα έχουν προτεραιότητα για την παρακολούθηση του παιχνιδιού της 3ης αγωνιστικής με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ για τα εισιτήρια με Βόλο και ΠΑΣ Γιάννινα:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι προτεραιότητα για την παρουσία τους στο γήπεδο στον αγώνα ΑΕΚ – Βόλος ΝΠΣ, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Γιώργος Καμάρας» της Ριζούπολης (27/8 – 21.30), θα έχουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2022-23.

Όσοι εξ αυτών επιθυμούν να παρακολουθήσουν από κοντά το παιχνίδι, θα πρέπει να επισκεφθούν την ειδική πλατφόρμα που θα «ανέβει» στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας το μεσημέρι της Τρίτης 23/8, προκειμένου να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα. Εντός λίγων λεπτών θα δέχονται απαντητικό μήνυμα επιβεβαίωσης και αυτομάτως θα αποκτούν δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο μόνο με την επίδειξη της κάρτας διαρκείας τους στις θύρες που θα τους υποδειχθούν με νεότερη ανακοίνωση.

Σε περίπτωση που η ζήτηση από την πλευρά των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας είναι μεγαλύτερη από τις διαθέσιμες θέσεις, όσοι δεν εξυπηρετηθούν στον αγώνα με τον Βόλο ΝΠΣ θα έχουν προτεραιότητα για την παρακολούθηση του παιχνιδιού της 3ης αγωνιστικής με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αν δεν καλυφθεί το σύνολο των διαθέσιμων θέσεων του «Γ. Καμάρας» από κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, θα εκδοθούν και απλά εισιτήρια.

Με δεδομένο ότι βασική επιθυμία όλων μας είναι η θερμότερη δυνατή στήριξη της ομάδας μας και όσα αυτή μπορεί να προσφέρει σε αγωνιστικό επίπεδο, παρακαλούμε να ακολουθήσουν τη διαδικασία εξασφάλισης θέσης στο γήπεδο της Ριζούπολης μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας που θα είναι απολύτως βέβαιοι για την παρουσία τους στο γήπεδο, ώστε να μην στερηθεί αναίτια τη θέση κάποιος άλλος φίλος της ΑΕΚ».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X