ΠΑΕ ΑΕΚ προς κατόχους διαρκείας: «Οποιος νομίζει ότι αδικείται, μπορεί να επιστρέψει την κάρτα με επιστροφή χρημάτων - Προέχει η ειλικρινής σχέση με τον κόσμο»

Ανδριόπουλος για «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»: «Πείσαμε και τον πιο κακοπροαίρετο - Να μη βιαστεί η ΑΕΚ, η υπομονή συνδέεται με την ποιότητα» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση για τους δυσαρεστημένους κατόχους διαρκείας και εξηγεί την καθυστέρηση για την «Αγιά Σοφιά-ΟPAP Arena»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση για το θέμα της καθυστέρησης εισόδου της ομάδας στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena».

Η διοίκηση της Ένωσης εξήγησε ότι έκανε ότι μπορούσε για να μπει η ομάδα άμεσα στο νέο γήπεδο, αλλά για τεχνικά ζητήματα πρέπει το κλαμπ να περιμένει λίγο ακόμη. Και έτσι τα ματς με Βόλο και ΠΑΣ Γιάννινα να διεξαχθούν στην Ριζούπολη και η Ένωση θα μπει τον Οκτώβριο στο νέο γήπεδο, με αντίπαλο τον Ιωνικό.

Μάλιστα, η ΠΑΕ ΑΕΚ ξεκαθαρίζει ότι όσοι κάτοχοι διαρκείας έχουν δυσαρεστηθεί και επιθυμούν να επιστρέψουν την κάρτα τους, μπορούν να το πράξουν με επιστροφή χρημάτων στο ακέραιο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Αγαπητοί φίλαθλοι της ομάδας μας,

Η ΠΑΕ ΑΕΚ σας διαβεβαιώνει πως έγινε κάθε δυνατή προσπάθεια και εξαντλήθηκε κάθε πιθανότητα μέχρι και την ύστατη ώρα προκειμένου να καταστεί εφικτή η χρησιμοποίηση του νέου μας γηπέδου και η επιστροφή στα πατρογονικά εδάφη μας στη Νέα Φιλαδέλφεια από την πρώτη επίσημη εντός έδρας αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας μας.

Δυστυχώς αξεπέραστα –εντός του συγκεκριμένου περιορισμένου χρονικού πλαισίου- τεχνικά ζητήματα των οποίων η διευθέτηση δεν εξαρτιόνταν αποκλειστικά και μόνο από την ΠΑΕ ΑΕΚ δεν επέτρεψαν να επιτευχθεί ο συγκεκριμένος στόχος.

Κατά κύριο λόγο η γραφειοκρατία και επιπλέον οι ιδιαιτερότητες της συγκεκριμένης χρονικής περιόδου (μήνας Αύγουστος), σε συνδυασμό με τις εύλογες παραινέσεις των τεχνικών μας συμβούλων να αποφευχθεί κάθε ενδεχόμενο κινδύνου για τη λειτουργικότητα του γηπέδου μας μακροπρόθεσμα και έχοντας πάντοτε ως αποκλειστικό γνώμονα την απόλυτη ασφάλεια των φιλάθλων μας, μας ανάγκασαν να οδηγηθούμε στην απόφαση να αναβάλλουμε για λίγο ακόμη την ιστορική επάνοδο της ομάδας μας στο σπίτι μας.

Θεωρούμε πως μετά από 19 χρόνια και 2 μήνες προσμονής, την ολιγοήμερη αυτή καθυστέρηση μπορούμε όλοι μας να την αντέξουμε.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει το φίλαθλο κοινό της ομάδας μας για την τεράστια και ιστορικών διαστάσεων ανταπόκρισή του στην αγορά εισιτηρίων διαρκείας.

Ως γνωστόν, θεωρείται πλέον δεδομένο πως με τη λήξη της περιόδου διάθεσης των καρτών διαρκείας θα έχει συντελεστεί μία ιστορική επίδοση που θα συνοδεύει την επιστροφή των Ενωσιτών στα Ιερά Χώματα της Νέας Φιλαδέλφειας.

Για όλους εμάς προέχει το ηθικό μέρος της σχέσης με τους φιλάθλους μας και η ειλικρινής επαφή μας με κάθε έναν από αυτούς.

Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο και παρότι νομικά δεν προκύπτει καμία σχετική υποχρέωση της ΠΑΕ, ανακοινώνουμε πως όποιος φίλος ή φίλη της ομάδας μας θεωρεί ότι αδικείται από αυτή την ολιγοήμερη παράταση της επιστροφής στη Νέα Φιλαδέλφεια, μπορεί από σήμερα και μέχρι την Πέμπτη 25/8/2022 στις 15.00 να επιστρέψει την κάρτα διαρκείας του/της και να εισπράξει το ακριβές αντίτιμο αγοράς της.

– Για τους κατοίκους του Λεκανοπεδίου, η επιστροφή θα γίνεται με αυτοπρόσωπη αίτηση στο τμήμα εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.
– Για τους υπόλοιπους φίλους της ομάδας μας (εκτός Αττικής), η διαδικασία μπορεί να γίνεται μέσω του τηλεφωνικού κέντρου του τμήματος εισιτηρίων, στον αριθμό 2118886068, επίσης μέχρι την Πέμπτη 25/8/2022 στις 15.00».

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X