Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ετοιμάζει βελτιωμένη προσφορά για Άντονι

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ετοιμάζει βελτιωμένη προσφορά για Άντονι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζεται να καταθέσει βελτιωμένη προσφορά για τον Άντονι του Άγιαξ.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν το βάζουν κάτω κι έχουν αποφασίσει να τελειώσουν την υπόθεση του Βραζιλιάνου επιθετικού μέσου του Άγιαξ, ο οποίος έμεινε εκτός από το χθεσινό ματς των Ολλανδών με την Σπάρτα Ρότερνταμ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει αποφασίσει να κάνει νέα πρόταση στον «αίαντα» με καλύτερους οικονομικούς όρους σύμφωνα με το SkySports. Συγκεκριμένα, αυτή δεν θα αφορά την αύξηση του ποσού, ωστόσο θα είναι πιο ωφέλιμη αναφορικά με τις πληρωμές του ποσού.

Ο προπονητής του Άγιαξ, Άλφρεντ Σρόιντερ τόνισε πως ο ίδιος είναι αισιόδοξος πως ο Άντονι θα παραμείνει στην ομάδα, αφού, όπως εξήγησε, ο Άγιαξ παίζει Champions League ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όχι.

«Έχω ένα καλό προαίσθημα γι’ αυτό. Βέβαια, είναι δύσκολο. Καταλαβαίνω τον παίκτη, αλλά αυτός παίζει στον Άγιαξ, κι έτσι οι ομάδες αυτές έρχοντια να σου χτυπήσουν την πόρτα. Εμείς παίζουμε στο Champions League ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όχι».

 

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X