Δείτε σε VIDEO όσα είπε ο Δημήτρης Ανδριόπουλος για το πότε πρέπει να μπει η ΑΕΚ στο νέο γήπεδο

Δείτε σε VIDEO όσα είπε ο Δημήτρης Ανδριόπουλος για το πότε πρέπει να μπει η ΑΕΚ στο νέο γήπεδο

Ο Project Manager της OPAP Arena, Δημήτρης Ανδριόπουλος σε μια αποκλειστική συνέντευξη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λίγη ακόμα υπομονή ζήτησε ο project manajer της Opap Arena, Δημήτρης Ανδριόπουλος προκειμένου η ΑΕΚ να μπει στο νέο γήπεδο όταν θα είναι όλα ολοκληρωμένα.

Δείτε την αποκλειστική συνέντευξη του Δημήτρη Ανδριόπουλου:


Αναλυτικά οι δηλώσεις του project manager της Opap Arena στην Cosmote TV:

«Σας λέω απολύτως ειλικρινά κι επειδή έχω ερωτηθεί ξανά κι έχω κάνει κι εγώ στον εαυτό μου αυτή την ερώτηση, δεν αμφέβαλλα ούτε στιγμή ότι το γήπεδο θα γίνει. Υπήρχαν δύσκολες στιγμές, αλλά έχω μάθει να μην εγκαταλείπω ποτέ έναν στόχο και μία «μάχη». Τα μεγάλα έργα, όπως έχω πει, έχουν αντιδράσεις και αυτό είναι και θεμιτό και υγιές. Και πρέπει να έχεις τη δύναμη να πείθεις. Εδώ, λοιπόν, όχι μόνο εγώ, αλλά μια ομάδα ανθρώπων καθίσαμε συστηματικά και πείσαμε μέχρι και τον πιο κακοπροαίρετο. Κι αν δεν τον πείσαμε, τον πείσαμε να ησυχάσει και να μην πετάει «πέτρες».

Γιατί αυτό θα ωφελούσε τους πάντες. Και θα ωφελήσει τους πάντες. Άρα δεν σκέφτηκα ούτε μία στιγμή να εγκαταλείψω ή να εγκαταλείψουμε ως ομάδα αυτή την προσπάθεια. Και παρ’ ότι μένουν μέρες, πρέπει όλοι να έχουν την υπομονή αυτών των τελευταίων ημερών που είναι κρίσιμες για να λειτουργήσει το έργο σωστά. Να μετρήσουμε τις μέρες μία προς μία. Δεν πρέπει να βιαστεί η ΑΕΚ να μπει δύο ημέρες νωρίτερα και να τις πληρώσει μετά με 60 μέρες μικροπροβλήματα. Εδώ που φτάσαμε μετά από 9 χρόνια και 2 μήνες δεν μετρούν οι πέντε ή οι επτά ημέρες, μετρά το ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Και αυτό το μήνυμα θέλω να το στείλω στη διοίκηση της ΑΕΚ, σε όλους όσοι αγοράσαμε εισιτήρια διαρκείας, στους ποδοσφαιριστές, στον Δήμο, σε όλους όσοι περιμένουν το γήπεδο. Να κάνουν την υπομονή που συνδέεται με την ποιότητα. Γιατί, όπως βλέπετε, έχουν μείνει μέρες. Αλλά αν, για παράδειγμα, βιαστούμε μια μέρα και δεν λειτουργήσουν σωστά τα scoreboards ή ο φωτισμός, ή δεν προλάβετε εσείς, η Cosmote, να στήσετε σωστά τον μηχανισμό σας για τη σωστή παραγωγή, κι επειδή το έχω ξαναζήσει παλαιότερα με το «Καραϊσκάκη», μετά αυτό θα το πληρώσουμε τρεις μήνες όλοι μαζί».

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X