Μπαρτσελόνα: Η Μαγιόρκα ενδιαφέρεται για τον Μπρέθγουειτ

Μπαρτσελόνα: Η Μαγιόρκα ενδιαφέρεται για τον Μπρέθγουειτ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την περίπτωση απόκτησης του Μάρτιν Μπρέθγουειτ ενδιαφέρεται η Μαγιόρκα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «diariodemallorca», η Μαγιόρκα βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Μπαρτσελόνα, προκειμένου να αποκτήσει με την μορφή δανεισμού τον Δανό επιθετικό.

Μπορεί η επιθυμία των δύο κλαμπ να είναι κοινή, ωστόσο δεν ισχύει και το ίδιο για τον παίκτη, ο οποίος είτε συνεχίσει στην Μπαρτσελόνα, είτε στην Μαγιόρκα θέλει να πάρει όλα τα χρήματα που προβλέπονται στο συμβόλαιο του για τα επόμενα δύο χρόνια που έχει ισχύ.

Η Μαγιόρκα από την πλευρά της είναι δύσκολο να προσφέρει τα χρήματα αυτά στον Μπρέθγουειτ, καθώς το ποσό που λαμβάνει από την Μπαρτσελόνα ετησίως είναι 4 εακτομμύρια ευρώ. Η νησιωτική ομάδα από την πλευρά της, το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να καλύψει ένα μέρος του συμβολαίου του και τα υπόλοιπα να πληρωθούν από την Μπαρτσελόνα.

Σε περίπτωση που αυτό γινόταν θα βοηθούσε τους Καταλανούς να ξεφορτωθούν ένα μέρος των εξόδων, όχι όμως αρκετό σε σχέση με τα χρήματα που χρειάζονται αυτή τη στιγμή. Από την πλευρά του ο Τσάβι έχει ενημερώσει τον παίκτη ότι δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του, ενώ ο Αλεμάνι προσπάθησε να τον πείσει να αποχωρήσει αλλά μάταια.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X