Τα καλύτερα σημεία της Κυριακής

Τα καλύτερα σημεία της Κυριακής

Ημέρα με σπουδαίες αναμετρήσεις στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πλούσιο Κυριακάτικο πρόγραμμα, με σπουδαίες αναμετρήσεις ανά τον κόσμο. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Τα σημεία της Premier League

Μπορεί το μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής να διεξάγεται αύριο ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά στην αναμέτρηση της Γουέστ Χαμ με την Μπράιτον που λαμβάνει χώρα στις 16:00 το μεσημέρι υπάρχει «χώρος» για στοίχημα.

Με 2 ήττες ξεκίνησαν τα «Σφυριά» που έχουν και το ταξίδι στη Δανία μεσοβδόμαδα για τη ρεβάνς του Κόνφερενς Λιγκ. Η Μπράιτον παραμένει αήττητη και ιδιαίτερα επικίνδυνη αντίπαλος όταν βρίσκει χώρους για να απλώσει το παιχνίδι της, κάτι που φάνηκε και στην πρεμιέρα στο «Ολντ Τράφορντ». Στο 3.17 το “διπλό”.

Τα σημεία της Serie A

Γειτονικό ντέρμπι στην επαρχία της Τοσκάνης ανάμεσα σε Εμπολι και Φιορεντίνα, με τον αουτσάιντερ άσο να παρουσιάζει ενδιαφέρον. Η Εμπολι δεν άξιζε την ήττα στην πρεμιέρα ενώ η Φιορεντίνα μπορεί να κέρδισε αλλά παρουσίασε αμυντικά προβλήματα. Μάλιστα, μεσοβδόμαδα αγωνίστηκε στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ κόντρα στην Τβέντε, με το 2-1 να αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς για την ρεβάνς της προσεχής Πέμπτης. Με το μυαλό στον επαναληπτικό οι «Βιόλα», κάτι που μπορεί να εκμεταλλευτεί η Εμπολι και να πάρει το πρώτο της τρίποντο. Αξίζει η κόντρα του φαβορί, με τον άσο στο 3,85.

Δεύτερο σημείο από την Serie A η Μπολόνια κόντρα στην Βερόνα που αποδυναμώθηκε αισθητά με την πώληση του Σιμεόνε και την πιθανή φυγή του Μπαράκ. Ο άσος στο 2.20.

Τα σημεία της Bundesliga

Δύο παιχνίδια στο σημερινό πρόγραμμα της Bundesliga, με την Μπάγερν Μονάχου να ταξιδεύει στο Μπόχουμ όπου πέρυσι ηττήθηκε με 4-2! Βέβαια, την δεδομένη χρονική στιγμή τα πράγματα είναι αρκετά διαφορετικά με τους «Βαυαρούς» να έχουν ξεκινήσει… φουριόζοι. Να σημειωθεί ότι πρόκειται για αδελφοποιημένα σωματεία.

Τα σημεία της La Liga

Τρία ενδιαφέροντα παιχνίδια στο Κυριακάτικο πρόγραμμα της La Liga. Λόγω έδρας και απουσιών της Βαλένθια προκρίνεται ο άσος της Αθλέτικ Μπιλμπάο. Ωραίο για να το παρακολουθήσεις, όχι όμως για να παίξεις στοίχημα το Ατλέτικο Μαδρίτης – Βιγιαρεάλ, ενώ παραδοσιακό over προκύπτει στο «Ανοέτα» ανάμεσα σε Σοσιεδάδ και Μπαρτσελόνα.

Τα σημεία της Ligue 1

Μπορεί τα βλέμματα να πέφτουν πάνω στο βραδινό Λιλ-Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά το μεσημέρι υπάρχουν δύο περιπτώσεις αγώνων όπου παρουσιάζουν στοιχηματικές ευκαιρίες.

Η Μονπελιέ υποδέχεται την Οσέρ. Οι δύο πιο χύμα ομάδες στην κατηγορία, με προπονητές που αρέσκονται στο επιθετικό ποδόσφαιρο. Η Μονπελιέ στο προηγούμενο εντός δέχτηκε

δέκα τελικές στην εστία της και δύο γκολ από την Τρουά, αλλά χάρη στην επίθεσή της κέρδισε με 3-2. Δύο over 3,5 μέχρι τώρα και για τη νεοφώτιστη Οσέρ. Λογική η πτώση του Over 2,5.

Μετά τη φυγή του Ραίκοβιτς το καλοκαίρι η ανασταλτική λειτουργία της Ρεμς δεν έχει καμία σχέση με την περσινή. Οκτώ γκολ παθητικό σε δύο αγωνιστικές, κάτι που το Στρασβούργο μπορεί να εκμεταλλευτεί και να σκοράρει τουλάχιστον 2 φορές.

Betmarket επιλογές:

ΑΓΓΠ – 16:00 – Γουέστ Χαμ – Μπράιτον – 2 (3,17)

ΓΑΛ1 – 16:00 – Μονπελιέ – Οσέρ – Over 2,5 (1,83)

ΙΤΑ1 – 19:30 – Έμπολι – Φιορεντίνα – 1 (3,85)

ΙΤΑ1 – 21:45 – Μπολόνια – Βερόνα – 1 (2,20)

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X