Ανατροπή: Η ΑΕΚ δηλώνει έδρα την Ριζούπολη με Βόλο και ΠΑΣ Γιάννινα!

Ανατροπή: Η ΑΕΚ δηλώνει έδρα την Ριζούπολη με Βόλο και ΠΑΣ Γιάννινα!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ θα δηλώσει ως έδρα τη Ριζούπολη για τα πρώτα εντός έδρας παιχνίδια της φέτος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν θα γίνουν στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»τα πρώτα εντός έδρας παιχνίδια της ΑΕΚ για αυτή τη σεζόν! Αιτία για αυτή την εξέλιξη στάθηκε το γεγονός πως απομένουν λεπτομέρεις μόνο για να είναι στην κατάλληλη κατάσταση το νέο γήπεδο της Ένωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια και θα χρειαστούν μόλις λίγες ημέρες υπομονής.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ είναι σε διαδικασία να δώσει τα δύο παιχνίδια με Βόλο και ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο της Ριζούπολης. Η ΑΕΚ έχει κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια όλο το τελευταίο διάστημα για να πετύχει το ιδανικό, που θα ήταν να ξεκινήσει άμεσα να αγωνίζεται στο δικό της γήπεδο, αλλά αυτό είναι ανέφικτο την προκειμένη στιγμή.

Μετά από εξονυχιστικά λεπτομερή ανάλυση όλων των δεδομένων κι εξάντληση όλων των πιθανοτήτων σε σχέση με το γήπεδο της ΑΕΚ, η ΠΑΕ κατέληξε πως οι συνθήκες κάτω από τις οποίες θα μπορούσε να γίνει αυτό, δε θα ταίριαζαν με την ιστορική περίσταση της επιστροφής στην Νέα Φιλαδέλφεια στον βαθμό που απαιτείται.

Ως εκ τούτου, κρίθηκε προτιμότερο μέσα από αυτή τη διαδικασία, να κάνουν όλοι λίγες ακομη μέρες υπομονή, έτσι ώστε το πρώτο επίσημο παιχνίδι της ΑΕΚ στην OPAP Arena να γίνει στις συνθήκες που αρμόζουν και στην ομάδα και στον κόσμο της και να είναι όλα όπως πρέπει.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την ΑΕΚ, όλα είναι πολύ κοντά στον στόχο του να δημιουργηθούν αυτές οι συνθήκες και θα ήταν κρίμα, να μην έχουν την ευκαιρία οι φίλοι του Δικεφάλου να απολαύσουν την επιστροφή στην Νέα Φιλαδέλφεια με τις προϋποθέσεις που της αρμόζουν.

Παράλληλα, αυτό δεν σημαίνει όταν γίνει το πρώτο επίσημο ματς, το γήπεδο θα είναι στο 100% της λειτουργικότητάς του, αλλά θα είναι ασύγκριτα καλύτερα σε σχέση με το πως θα ήταν τα πράγματα αν έπρεπε να γίνει ο αγώνας το προσεχές Σάββατο με τον Βόλο ή μια εβδομάδα αργότερα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Το μάξιμουμ της λειτουργικότητας του γηπέδου θα είναι ούτως ή άλλως μια εξελικτική διαδικασία όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις.

Οι σκέψεις της ΑΕΚ για τα Σπάτα και η Ριζούπολη

Εξετάστηκε από την ΑΕΚ και το ενδεχόμενο να γίνονταν οι αγώνα στο Σεραφείδειο στα Σπάτα, αλλά κρίθηκε πως θα ήταν δύσκολο να μειωθεί σε τόσο ακραίο βαθμό η δυνατότητα παρουσίας των κατόχων διαρκείας στο γήπεδο. Ενώ, δεν φαίνεται πως υπήρξε κάποια σκέψη για το ΟΑΚΑ

Τέλος, η ενημέρωση από την ΑΕΚ ως προς τις τεχνικές λεπτομέρειες για τα δύο ματς στη Ριζούπολη και τις προϋποθέσεις για την είσοδο στο γήπεδο, θα γίνουν γνωστά το μέχρι την Τρίτη.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X